söndag, mars 01, 2009

"It's not that I don't care, I do. I just don't see myself in you"

Stephen Lynch - Gay

Jaa.. Vad ska man säga? Jag har ävl haft ett ganska bra lov, ändå. Blev rätt jobbigt i tisdags, bara. Jag åkte till Emil och vi bjöd över Emma och David för att spela spel. Emma kom ganska mycket senare då hon jobbade. Men Emil, jag och David spelade nya KAK-spelet (Köping, Arboga, Kungsör. Ungefär som monopol fast KAK) Allt gick bra, det var roligt och trevligt. Sen... Framåt 10 kanske började jag få ont i mellangärdet. Det började lite smått som det brukar göra. Sen blev jag tvungen att ställa mig upp och sträcka på mig och gå runt och hålla mig för bröstet för att det började göra mer och mer ont. Jag gick där fram och tillbaka i hallen. Ett tag fick jag lite svårt att andas. Sen kommer Emil och frågar hur det går. Sen håller han om mig. Han säger inget. Han höll bara om mig och det kändes bra. Det kändes skönt att han var där och brydde sig.

Sen åkte Emma och David hem. Det hade fortfarande inte gått över i mellangärdet utan snarare blivit värre. Jag gick runt lite till sen satte jag mig på huk i vardagsrummet och höll mig för magen och bröstet. Sen satte jag mig på knä och kunde knappt röra mig. Jag fick svårt att andas och var nära på att börja gråta. Tårar började formas i mina ögon men de fälldes aldrig. Emil frågade om han skulle ringa ambulans, men jag tyckte inte det var lika illa som senast jag hade så ont. Strax efter det började smärtan långsamt tyna bort, ända tills jag inte kände av det längre.

Jag hatar när det blir så. Jag hade sett fram emot att bara umgås med Emil när Emma och David åkte, men jag hade ingen energi till någonting. Jag hade tappat lusten till allt. Det enda jag vill när jag får ont i mellangärdet är att vila eller sova. Men men.. Det kunde jag inte göra, för jag skulle hem till mormor där två av mina kusiner för tillfället residerade. Annars har mitt lov varit helt okej. Tråkikgt idag bara...

Tänkte ta mig upp ganska tidigt för att packa och ta ett tidigt tåg. Men jag kunde inte somna på natten. Somnade vid 6 någon gång. Gick upp strax efter 12 efter att mamma väckt mig. Käkade lunch (frukost) och plockade med lite saker samtidigt som jag glodde på Ramna½. Var typ klar runt 15, men då var det för sent för att ta 15.30-tåget. Så jag skulle ta 17.30-tåget. Jag köpte biljett på internet för utskrift. Ringde Emma och frågade om jag fick låna hennes skrivare och det gick bra. kvart i fem åker jag och pappa in till Köping till Emma för att hinna skriva ut biljetten innan tåget går. Jag får igång datorn och laddar ner min biljett. Men sen blir det problem. Skrivaren fungerar inte! Det kommer bara ut tomma papper! Ingenting händer! Och klockan börjar rinna iväg. Jag får panik, ringer Emma, hon vet inte vad som är fel och hon är på jobbet så hon kunde inte prata så länge. Jag får ännu mer panik och börjar gråta (pappa satt kvar i bilen). Klockan var då 20 över 5. Tio minuter till avgång. Jag ringer pappa och ber honom komma upp. Han kommer upp, men han kan inte heller förstå vad som är fel. Han drar slutsatsen att det är slut på färg i skrivaren. Då var klockan fem i halv. fem minuter till avång. Inte en chans att vi hinner leta reda på en annan skrivare att låna. Det är bara att skita i alltihop. Min första-klassbiljett kastades i papperskorgen, helt enkelt. 260 spänn rätt åt helvete! Då var jag inte så glad. Så jävla drygt när det händer. Men men...

Jag ska aldrig åka andra klass på söndagar! Det är så jävla mycket folk och jag får panik. Jag var illamående hela vägen dessutom... Inte roligt. Det är därför jag bokar förstaklass när jag åker på söndagar. För mycket människor. I framtiden under längre lov, ska jag åka hem lördagar istället. Inte söndagar. Och boka biljett flera dagar i förväg så jag hinner skriva ut eller hämta ut.

Aja, jag orkar inte längre... Måste sova snart, om jag ska orka morgondagen. Funderar på om jag ska orka gå ner till tvättstugan nu och se om det finns någon ledig tvättid till i morgon. Nej.. Jag tar det när jag går ner och duschar i morgon bitti istället..

Jaja, nu måste jag sova.
Puss

Inga kommentarer: