söndag, mars 08, 2009

"Somebody's sleeping in my bed tonight baby"

SR Metropol.

Nu var det en vecka sen jag skrev igen... Och min mens har återgått till höstens mönster=hoppar över sig själv.

Okej, jättejobbig låt spelas på SR Metropol just nu... Jag ser fram emot den sekund den är slut.

Jag kan inte komma på att jag gjort så himla mycket i veckan... Vi var på studiebesök på SR i onsdags. Sen blev det färga håret på Mitra och äta Sushi. Det var najs. Sushin var väldigt god, men kunde varit mindre Wasabi i.

I fredags drog jag efter förmiddagsfikat för att möta upp Pilla vid SophiaHemmet. Jag tog mig dit, men sen tog det några minuter innan jag och Pilla hittade varandra. Vi gick till ingång P och satte oss ner för att vänta på Sussi tillsammans med Pillas pappa, Peder. När hon kom åkte vi för att äta mat. Det var trevligt. 

Sen gick jag och Pilla på stan ett tag, men vi tröttnade ganska snart då vi inte hittade någonting inne på ett jättestort H&M. Dumt... Men jag hittade två par skitsnygga örhängen inne på... Ööhm.. Kan det ha varit Shock? Jag kommer inte ihåg vilken det var, men det blir nog bra.

Vi åkte till Jakobsberg och gick upp till mig för att skriva matlista och låta Pilla lämna sin väska. Det vägde ton. Sen drog vi ner för att handla mat och saker. Sen upp igen, jag käkade en macka med lax och avokado, vi packade ihop lite saker och sen åkte vi till Rönninge. Vi skulle umgås med Peder och Sussi. Sussi plockade upp oss på station och sen åkte vi till henne. Vi fick mat och sen spelade vi kort. Pilla hade mått dåligt under större delen av dagen. Hon hade ont i hela kroppen och frös och svettades om vartannat. Så hon lånade Sussis febertermometer och det visade sig att hon hade 38,6 graders feber. Stackars Pilla... Aja. Sen glodde vi på film och sen gjorde vi iordning sängarna och la oss för att sova.

Vaknade vid 10-11 någon gång. Pilla var hungrig men ville inte äta utan mig för att hon vet hur jobbigt det kan vara att äta frukost ensam hos någon man inte känner. Det kändes bra att hon tänkte på mig. Så¨jag gick upp och vi käkade frukost. Sen drog sussi till... Jobbet? Eh, jag vet inte. Jag, Pilla och Peder spelade kort resten av dagen iaf. Nästan.. Ett par tre timmar eller något. Sen glodde vi på film. Sen åkte vi till mig igen för att hinna äta kräkorna innan de blev dåliga. Vi bastade först. Sen gjorde vi kräkmackor. (räkmackor) Sen ... Lyssnade vi på musik... Sen la vi oss för att sova. Sen vaknade jag vid 10.30 av att Pilla stökade runt och plockade ihop sina saker. Då skulle hon dra för hon skulle på lunch hos någon. Jag satte på datorn, öppnade fönstret (KOKHETT! trodde jag skulle dö) och lyssnade lite på musik.. Nu sitter jag och lyssnar på SR Metropol och käkade skorpor och dricker cola.  Diskade lite grann efter i går också när jag var ut för att gå på toa. Ska ta tag i resten sen också. Försöka städa, om jag orkar. Men det får vi se hur det blir med.

Aja... Det var det.
Puss

Inga kommentarer: