måndag, mars 23, 2009

"Now we are defenseless in a land where dragons rule"

Jag har lyssnat ganska mycket på Dragonforce idag. Det var länge sedan!

Helgen var mysig. Två personer här på internatet fyllde 20 så det var maskerad i lördags. Det var riktigt roligt! Kul när folk man aldrig snackat med tidigare hälsar på en i skolan också.

På onsdag ska jag åka till en tatueringstudio vid St Eriksplan och prata tatueringar. Nu ska det äntligen göras! Min tatuering som jag längtat så länge efter! Jag ska ta med mig massa förslag på mitt motiv och sedan ska de få titta på det och skissa lite själva. Sen ska jag försöka få en tid till fredag. Jag längtar!

Jag har räknat ekonomi ganska mycket och kommit fram till att det inte borde vara något problem att få det gjort, om priset hamnar under 1500 kronor förstås. Men det är ett ganska litet motiv, så det borde inte vara några problem!

I morgon är det öppen dörr här, då får framtida elever komma hit och titta och hälsa på. Läskigt... Det blir dessutom extra lång dag för vår del. I vanliga fall brukar vi börja 10.25 och sluta 12.10 på tisdagar, men i morgon blir det till att börja 9 och sluta 15. FUCK THAT! Vi ska försöka få till det så att vi får onsdagen till eget arbete hemma istället för att behöva åka till skolan. Då ska jag dra och handla och prata med folket på tatueringsstudion. Jag ska försöka få med mig mina Käsar! Mitra ville gärna följa med iaf =) Men vi skall tala mer om det i morgon.

På fredag kommer David hit. Om jag ska tatuera mig då så ska han hänga med. Antagligen blir det Käsarna också, men jag tror Emil skulle jobba. Jag är inte säkert, men vi får väl hoppas att han inte skulle det. Men vi får se... 

På lördag åker jag och David hem. Han har bil så jag slipper betala en jävla tågbiljett då. Det känns skönt! Men då ska jag iaf hem till Vickan och ta massa kort på henne till Reportaget. Dessutom ska hon klä ut sig till Pinuppa och jag ska ta kort på henne ^^ Det ska bli kul!

Men nu ska jag sluta lyssna på metal och SOVA! Det kan behövas...

Ha det så bra! Puss <3

PS. Cradle of Filth - Nymphetamine är så JÄVLA bra!

Inga kommentarer: