måndag, mars 16, 2009

"Kono kizu o muda ni shinai de"

Raiko - Alive

Jag orkar inte. Jag har ingen inspiration. Jag försöker rita, men det går inte. All inspiration är borta. Det blir inte bra heller, det lilla jag får fram. Jag har tappat allt. Kanske jag borde sätta igång och måla snart igen, innan jag glömmer bort hur man gör. 

Min mage är inte glad på mig idag. Jag tror jag håller på och får mens... Blä på det. Visserligen kan det väl kännas skönt att veta att min kropp ändå fungerar, trots all stress och press jag sätter på mig själv. Den har försvunnit väldigt mycket sedan jag flyttade till Stockholm. Det är för mycket här, det är det som gör det.

Den försvann här i höstas och kom inte tillbaka förrän strax efter nyår. Då hade jag varit hemma hela jullovet. Sen försvann den igen. Och nu efter sportlovet verkar det som om den skall komma tillbaka igen. Min hemlängtan påverkar min kropp. Jag hoppas jag får svar från bbl/At (Bergslagsbladet/Arboga tidning). Jag skickade ett mejl till redaktionschefen och frågade om jag får praktisera hos dem i höst. Jag hoppas jag får det. Jag hoppas han svarar också! Annars blir jag ledsen... Får söka till Magasin24 som vimmelfotograf, kanske. I värsta fall får jag söka mig till Västerås. Men till och med det känns för långt bort.

Nej, jag måste på toa igen... Har sprungit som en galning idag. Något är det på gång i alla fall, så långt vet jag.

Puss

1 kommentar:

Anonym sa...

Det är otroligt hur mycket huvudet kan påverka kroppen! Jag hoppas verkligen att ditt huvud får ro.

Kraam