söndag, mars 15, 2009

"My life would suck without you"


Det spelar ingen roll. Det kommer alltid tillbaka.

HAHA! Ingen kan gissa vad jag syftar på med de orden ^^


Fredagen var totalt jävla underbar! Jag hade så underbart roligt. 
Vickan kom och hämtade mig vid 14-taget på fredagen. Då lyssnade vi lite musik och sedan åkte vi in till Köping för att handla alkohol och lite mat. Sen drog vi till Vickan, städade lite, gjorde oss iordning lite, fixade mat, gjorde iordning oss lite till och sedan när Thomas kom vid 17-18 käkade vi mat =)

vi drack en del alkohol och tog en jävla massa kort. Och jag hade så roligt!
När Sara kom spelade vi spel. Vad hette det? "Med andra ord"? fullt möjligt.. Skitkul iaf! Jag och Sara skulle ha vunnit om vi inte avbröt när vi bara hade tre brickor kvar.. Dumt.

Aja, vi drack en massa, lyssnade på musik och tog massa kort. Jag kommer inte ihåg allt... Det är flera bilder jag inte ens minns blivit tagna... Flera bilder där Thomas sitter med munnen mot min hals t.ex... Jag minns bara en av dem bilderna. Men det fanns typ 4-5 stycken :O Shit säger jag bara...

Aja, jag tror det var vid 22.30 någonting som vi anlände till Stadskällaren i Arboga. Vi började dansa typ direkt och dansade tills det stängde vid 1. Ja, det stängde väldigt tidigt. De skulle inte haft öppet egentligen, men eftersom folk snart tar studenten så hade de öppet.

Hahaha! Jag tänkte börja denna mening med Aja, ..... Men såg då att jag börjat de två föregående styckena med Aja, ... Så vi dissar det.

Vi dansade väldigt mycket, som sagt, och... Ja... Det var underbart. Jag kom att tänka på en sak som Thomas sade... "Jag gillar dig". Jag vet inte vilket sätt han menar på. Kan det vara så att han, liksom jag, fortfarande har känslor kvar från den tiden? Det var ju ganska länge sedan och vi har båda förändrats en hel del. Kanske jag borde fråga honom om det någon gång.

Det här låter ju väldigt dumt, kan tyckas. Men så här är det: Jag har känt Thomas sedan i sjuan och jag pangföll för honom på en gång (Han älskar att höra den historien btw. Bad mig berätta den hela två eller tre gånger i fredags). Vi har varit ihop tre gånger och jag har haft killar därimellan och därefter (senaste gången vi var ihop var i nian). Trots detta har han alltid funnits på något sätt. Små delar av känslorna har alltid setat kvar och jag tror inte de kommer försvinna än på länge. Om någonsin, det vet jag inte. Who can blame me? Grabben är het, och han vet om det.

Det låter fortfarande dumt. hur mycket jag än älskar någon annan kommer jag alltid ha känslor för honom (Hur små eller stora de än är). Det låter fortfarande dumt! När det gäller kärlek och känslor låter allt dumt. Hur kommer det sig? Det känns som om jag upprepar mig, år efter år. Samma visa om och om igen...

Fuck, nu börjar jag tänka dumt istället. Det är ju dumt.

Puss <3<3

1 kommentar:

eh. 8-) sa...

Det vore ju dumt att tänka dumt.