tisdag, mars 17, 2009

"And I don't want the world to see me, 'cause I don't think that they'd understand"

Yes, nu har jag läst ännu en Fanfic. Denna gång med en ny pairing som jag läste en del när jag började läsa Fanfics. Därefter hittade jag en ny favorit att para ihop ena karaktären med, så då har jag läst det väldigt mycket. Det finns inte så fimla många extremt bra långa fanfics... Men jag har hittar flera ändå. Det är mest Angst jag läser. Jag vet inte varför, men jag gillar att läsa det. De flesta slutar bra, men det är ett par som slutat dåligt... Då har jag inte blivit glad. Jag gråter i slutet på de flesta långa jag läst, lyckliga eller olyckliga slut... Det spelar ingen roll. Ja, jag är ganska känslosam av mig.

Jag laddade ner massa nya penslar till Photoshop igår, och ännu fler idag. Har provat dem lite smått, men skall försöka göra något seriöst med dem senare. Gjorde en bild på Vickan igår som jag blev riktigt nöjd med! Lite för mycket saker, men den var fin ändå.

Jag har inte fått svar från Vickan angående mitt reportage om otrohet, så jag kan inte skriva den. Egentligen skall det lämnas in i morgon, men om Vickan svarar i morgon kanske jag lämnar in den på torsdag istället. Annars får jag skicka den till mina lärare och be dem komma med kritik och åsikter efteråt. Reportaget skall ju vara med i vårat Magasin.

Jaja... Nu har jag inte så mycket mer att skriva. Puss <3

Inga kommentarer: