tisdag, mars 10, 2009

"I will fight tooth and nail"

Jag har panik. Jag har så jävla mycket panik! Jag klarar inte av det här!

Jag tittade lite närmare på mina två tänder som blev utslagna 2004 och märkte då att den ena tanden har fått en svart fläck på insidan mellan tänderna, om man säger så. Det har blivit sagt till mig att dessa två tänder kan bli svarta och att jag då skulle få byta ut dem mot fejk-tänder, borra i käken och grejer... Problemet ligger i att jag har sån extrem jävla tandläkarskräck så när jag såg det här... Fick jag panik. Tårarna rann, jag skakade och visste inte vart jag skulle ta vägen! Det har inte gått över än.

Jag ringde till mamma och sa det här. Jag grät i telefonen! Tårarna bara rann! Jag klarar inte av att gå till tandläkaren. Jag kan tänka mig att gå dit på en undersökning utan lugnande och sånt... Men om de ska göra något mer... Byta ut tänderna... Då måste de söva ner mig! Jag vägrar få något sådant gjort på mig utan det! Jag vet hur jävla ont det gjorde när de skulle rotfylla mina tvä tänder. Jag GRÄT i stolen under tiden. Men den jävla kärringen fattade ju inte att jag var rädd och att det gjorde ont! Eller också så brydde hon sig bara inte... Jag ska aldrig mer tillbaka till Arbogas tandläkare...

I morgon ska jag ringa till Kungsörs folktandvård. Mamma sa att de är jättegulliga där och hon och pappa tycker inte heller om de i Arboga. Jag ska försöka få till en tid på påsklovet. Det behövs verkligen. Det har blivit försenat med kallningar så jag har inte varit iväg sen augusti 07.

Hela jävla kvällen är förstörd. Jag hatar min tandläkarfobi.

Förstår ni hur jag känner mig? Förstår ni hur jävla förstörd jag är?! Jag klarar inte av det här! Inte utan stöd... JAg tänker på det en sekund och sen gråter jag. Det kanske känns bättre i morgon... Men just nu... Jag orkar inte...

Det blir nog fler streck... Bara för att få glömma. Om än endast för en kort stund...

1 kommentar:

Anonym sa...

Jag tänker på dig och saknar dig mycket. Du kommer att klara det här, det vet jag. För innerst inne är du starkare än vad du tror. Jag har aldrig haft en sån starkt tandläkarskräck som du har, men när jag för något år sedan var tvungen att ta en bedövningsspruta för att de skulle borra, höll jag på att svimma av skräck. Men det är sådant som fick mig att acceptera min sprut/nålskräck och jobba vidare med det. Glöm inte att jag tror på dig!