onsdag, mars 25, 2009

"See the break of dawn, You will be reborn"

Fredrik Kempe! En sådan underbar röst <3

Det blev av att åka till Swahili Bob's idag med Emil och Kaiser. De hade inte Drop in som jag fått för mig och deras väntetid sträcker sig till Maj. Ganska långt, men jag orkar vänta. Ganska bra egentligen. Då får jag mer pengar över till Tallin-resan med klassen. När vi kommer tillbaka från den resan kommer jag få massa pengar som jag får för mig själv. Typ 2000 av de pengarna skall jag sätta in på mitt sparkonto som jag skapade igår, men jag kommer ha mycket pengar över efter det.

Efter Swahili Bob (Där vi såg två AK-elever härifrån) så gick vi till DubbelW för en fika. Det var trevligt, även om de andra två var lite smått upptagna med att jämföra sina mobiler som nästan är identiska. Bara det att den ena har mörk insida och ljus utsida och den andra ljus insida och mörk utsida. Sen har den ena inslag av rött och den andra inslag av blått. Enda skillnaden. Men det är ganska spännande ändå!

I morgon är det en ledig dag. Det känns skönt även om jag inte kännt mig alltför trött i veckan. Inte som jag brukar, åtminstone. Men det har nog varit en relativt lugn vecka. Nästa vecka kommer säkert bara bli dryg. Vi skall arbeta med tidningen hela veckan. Layouten alltså. Jag vet inte om jag orkar sitta framför en dator från 9-16 varje dag. Det låter jobbigt. Men så lång tid kommer det inte ta för mig. Jag är säkert klar med det jag skall layouta på tisdag förmiddag, om inte redan måndag eftermiddag. Senast tisdag eftermiddag, skulle jag tro. Jag är ju ganska bra på det där. Försök se humorn i det hela.

Ooooh.. Jag kom på en sak. Det har funnits fyra tillfällen att ingå i en layoutgrupp... Första omgången var jag layoutchef, andra gången var jag bara med, tredje gången var jag endast reporter och nu, sista gången, ingår jag i mallgruppen. Alltså en grupp på fyra personer som skapar layoutmallen för själva tidningen. Det känns som om jag har gjort ganska mycket layout. Men jag tycker det är roligt. Det är krävande och det tar tid, men jag gillar det. Fast jag vet inte om jag skulle klara av att arbeta som layoutare på en riktig tidning. Jag kanske skulle tröttna på det. Jag håller mig till att göra småsaker på lektionerna för tillfället.

Jag förstår inte riktigt hur det kan komma sig att mina inlägg alltid blir så långa. Jag har tänkt att det endast skall bli några rader, men det sträcker sig till mycket mer än så.

Jag längtar till så mycket... Till 6e Maj, till den dagen Käsarna kommer hem till mig, till Tallin-resan... På tal om Käsarna och hemma... Jag kommer stolt visa upp allt som får mig att älska Köping och Valskog. Jag vet att jag längtat bort mycket, men nu när jag är borta... Då vill jag bara hem. Ganska stört. Men jag ska få dem att förstå varför jag älskar min stad som jag gör! Jag kan inte själv förklara varför jag känner så. Men jag ska visa upp mitt hem, öppna mitt hjärta och känna mig stolt! Nu blev jag lite rörd över mig själv. Så vackert att jag kan känna på detta viset. Mitt hjärta sväller i bröstet och den här lyckliga glädjande gråtkänslan sprider sig genom hela min kropp.

Från Fredrik Kempe till Extrem lycka, med mycket där i mellan. Spännande, va?

Puss på er <3

Inga kommentarer: