måndag, januari 05, 2009

"Jag känner en ångest som har funnits här ett tag"

Lovet har gått för fort och jag har haft för mycket att göra. Jag har inte hunnit med resereportaget...

Jag har jobbat en hel del, firat med vänner och släkt och fixat med massa annat. Jag har hunnit träffa fler människor än jag trodde åtminstonde. Skönt det.

I morgon ska jag åka hem. Det var ända ner till 24 minusgrader idag. Jag kommer frysa ihjäl... Backen kommer döda mig.

På fredag ska jag åka hem igen. Mina föräldrar betalar resan. Då ska jag ha filmkväll med min syster, Emil och David. Det ska bli trevligt. På lördagen är det julgransplundring hos moster min. Sen åker jag tillbaka på söndag.

Jag har haft ett bra jullov, ändå. Fast det är mycket jag inte hunnit med som jag önskade att jag hunnit.

Gårdagen var väldigt mysig. Vaknade 14, duschade, gjorde mig iordning lite snabbt och åkte sedan till Emil. Vi glodde på film och hade det trevligt. Sedan kom Seth över ett tag. Det var trevligt att träffa honom också. Ganska länge sedan. Han har ju varit inne i lumpen och muckade i... November? Har för mig att det var då. David, du får rätta mig om jag har fel. Du vet nog bättre än mig.

Vid 19,40 drog vi. Emil och Seth åkte i Emils bil och jag åkte i "min". Jag skulle hämta min syster på jobbet. När hon slutat och vi kommer till hennes parkering ser vi Emil. Då var han klar för länge sedan tydligen. Han skulle köra Seth till Noah. Men då glodde vi på film och varje gång Emma gick iväg för att göra något, gå på toa fixa popcorn, så passade vi på. Ni vet inte med vad! Hahahaha!!!!!!!!! (Evul me)

Puss på er <3

1 kommentar: