torsdag, januari 08, 2009

Fuck it...

Förbannad? Oh, ja!
Besviken? Som fan!
Ledsen? Klart som fan jag är ledsen!

Pappa ringde nyss... Jag hade fått ett brev från Inkasso. Tydligen har jag missat att betala en räkning till Köpings kabel-tv. KÖPINGS KABEL-TV!!!! Jag bor för fan inte i Köping! Johanna bor kvar i lägenheten och det är hon som har hand om det där, nu! Hon skulle skriva över bredbandet på sig, men tydligen har hon inte gjort det och sen missat att betala så JAG!!!! får betala 800 jävla kronor! Hur FUCKING JÄVLA KUL är det?!?!?!?! Tydligen har de skickat påminnelser tidigare, men jag har inte fått något brev alls! Ingenting har jag fått! De borde ju ha gått genom min folkbokföring! Och jag är folkbokförd i Valskog sen i Augusti! Varför i HELVETE har jag inte fått något?!

Förstår ni min ilska och frustration?!

Ja, nästa vecka har jag pengar så jag kan betala det där, men det är ju fan inget jag VILL eftersom det inte är mitt fel! Hade det varit mitt eget fel och jag hade fått påminnelserna men ändå inte betalt så vore det ju helt och hållet mitt fel! Men Johanna har inte sagt något om att jag fått något brev! Om det nu skulle vara så att det blev skickat till Mariebergsgatan 2A i Köping...

I morgon ska jag ringa till Inkasso och fråga vart de skickat de tidigare breven och berätta att jag inte fått något jävla brev! Sedan ska jag prata med kabel-tv och fråga om jag fortfarande står på bredbandet eller om Johanna har fixat det! Jag har skickat ett meddelande till henne där jag skrev "Jag har tydligen inte betalat en räkning från kabel tv och är nu skyldig 800. Vet du något om detta?". Än har jag inte fått svar. Det var 20 minuter sedan, men det är fullt möjligt att hon jobbar så hon inte kan svara. Jag hoppas fan att jag får ett svar från henne!

Hur ska jag nu kunna njuta av helgen!? Jag kommer bara gå och grubbla på det här och ha ångest och må dåligt! Inkasso skulle tydligen skicka detta till Kronofogden nu. Det var vad de skulle meddela i brevet. En anmärkning hos Kronofogden sitter kvar i tre år. TRE JÄVLA ÅR! Under de åren kommer jag ha svårt att få lägenhet, jobb, skaffa abbonemang och massa annat!

Jag ska fan aldrig bo ihop med någon mer utan att verkligen ta reda på sådana saker. Verkligen se till att abbonemang och liknande är uppsagt eller står i den andra personens namn innan jag flyttar.

De hade tydligen skrivit med inloggningsuppgifter i brevet så jag kan se ärendet. Räkningen från Kabel-tv gällde Oktober. OKTOBER! Sista betalningsdag var sista Oktober!

Det dumma är att jag och Johanna hade sagt upp lägenheten (Säger hon i alla fall) men när jag flyttade bestämde hon sig tydligen för att bo kvar. Kan man verligen göra så? Säga upp lägenheten och ett par veckor innan man måste flytta, ångra sig och säga att man vill bo kvar? (Skriv en kommentar och berätta för mig vad ni tror, eller om ni vet hur det är)

Kort efter att jag flyttat (Ett par veckor eller något liknande. Inte långt efter, iaf) var det möblerat i rummet jag hade och det var gardiner uppsatta och en lampa i fönstret. När jag lämnade nyckeln (samma dag) öppnade hennes bror dörren och Johanna var inte hemma. Jag frågade henne om detta och hon sade att han sov där för att Malin (deras systerdotter) sov hos deras mamma och fick ta Jons säng och han sov kvar hos Johanna. Senare får jag höra att han flyttade in i oktober. Jag funderar på om det inte är så (funderade på detta redan då) att han flyttade in direkt efter att jag flyttat ut.

Jag vet fan inte vad jag ska göra. Jag orkar inte med någonting just nu. Jag tror inte jag orkar gå till skolan i morgon... Som det känns just nu, i alla fall. Det är ju ändå ingenting jag tjänar på. Textsamtal och jag har inte hunnit göra resereportaget, som jag ska göra nästa vecka. Då ska jag bara sitta där och lyssna när de andra får konstruktiv kritik för sina texter. Det ger mig ingenting! Då kan jag lika gärna ta hand om Inkasso-ärendet under förmiddagen. Jag vet inte hur lång tid det kan tänkas ta.

Fuck this shit, jag ska försöka sova. Jag är trött.

1 kommentar:

David sa...

Hej, man kan säga upp sig o sen ångra sig. Bara det är inom den tiden man fortfarande inte måste flyttat och man måste skriva ett nytt kontrakt då också. Eftersom man skrivit på att man ska flytta. Om man inte gör de så blir hon illa tvungen att flytta ändå.