torsdag, januari 08, 2009

"And I just can't wait ´til the day you knock on my door"

Jag vaknade strax efter 4 i morse. Det var mörkt. Jag kunde inte somna om. Vad gör jag? Jag ligger och spelar Harpan fram till klockan sex då jag går ner för att duscha. Lamporna ner till källaren fungerar inte (Jag tror Anders fixade med det för någon timma sedan så de kanske fungerar nu) så det var väldigt läskigt och jag blev paranoid. När jag kommer upp igen ser det ut så här utanför mitt fönster. Plåster på såren för att jag vaknade tidigt.

Därefter gjorde jag iordning kaffe, plockade fram knäckebröd och smör och satte mig ner vid bordet i korridoren och åt. Ja, jag åt frukost! Det snöar nu förresten.

Jag tog god tid på mig hela morgonen och 8.25 var jag helt klar. Det kändes skönt att inte behöva stressa. Jag kommer säkert somna tidigt ikväll eftersom jag vaknade så tidigt. Detta kommer resultera i att jag vaknar tidigare i morgon också. Bra, för då kan jag göra iordning mig ordentligt då också.

På torsdag nästa vecka ska jag till Görvälns Slott här i Järfälla för att göra ett resereportage. Det ska bli spännande.

Stora snöflingor faller ner från himlen
Världen döljs under ett vitt täcke

Puss på er <3

Inga kommentarer: