tisdag, januari 20, 2009

"I see your ass is coming in, shakin' to the beat, o-ooh"

Vet inte vad det är för låt... Emil K. skickade den till mig och det står bara spår 06.

Nu har jag en hel del helger planerade framöver. Helgen som kommer har jag dock ingenting. Nästa vecka ska jag åka hem till Köping. Åker till mina päron på fredagen och sover hos dem första natten. På lördagen kommer släkten över och firar mig då jag fyller på tisdagen därefter. På kvällen tar jag snålskjuts av släktingar som bor i Västerås och ber dem släppa av mig hos Emil. Sedan sover jag kvar hos honom.

Helgen därefter skall jag se LM.C med Mia och Alex. Det ska bli roligt! Mia ska sova kvar hos mig också.
Helgen därefter kanske Emil ska komma upp hit. Vi har inte bestämt något helt än så vi får se hur det blir. Helgen därefter har det iaf blivit sportlov och jag åker hem igen. Så ser mina närmaste helger ut.

Jag var till apoteket idag. Fick höra av någon förra veckan att det finns receptfria sömntabletter på apoteket med pengarna-tillbaka-garanti. Gick dit och frågade om det. Kvinnorna där visste ingenting om detta men Martina jag talade med först berättade att jag kunde boka tid för att prata om min sömn och försöka komma fram till vad jag ska göra för att somna lättare. Jag ska dit på onsdag klockan 17. Jag hoppas vi kommer fram till något.

Som ni märker har jag inte somnat än och klockan är 01.45. Detta är inte roligt. Det är ett stort problem.

Jag ska upp 7.30 i morgon för att tvätta ansiktet och sätta på kaffe först för att sedan ringa till Susan Pihlblad på Görvälns slott. Vi får se hur länge hon kan prata. Det skulle tydligen vara ganska fullt upp. Det finns massor med information på deras hemsida så får jag inte så mycket av henne kan jag använda det som finns på hemsidan. Men jag ska fråga hur många besökare och gäster de har. Och hur många som arbetar där. Och när de började arrendera Görvälns slott av kommunen.

Jag provade till och med en avslappningsövning idag. Det har fungerat tidigare för mig. Då har jag kommit igenom halva och sedan somnat. Denna gång? Jag kom igenom hela. Det enda som hände var att jag gäspade några gånger. Sedan provade jag ännu en sak som hjälp i det förflutna. Mässa "sov" i huvudet under varje utandning. Det fungerade inte heller. Jag behöver verkligen proffessionell hjälp nu.

Jag har ångest över resereportaget. Hur ska jag lägga upp det? Vad ska jag ha för vinkel? Vad ska jag ha med? Vad ska jag ha för scener? Har jag några scener? JAg har beskrivningar av rummen, men vad kan jag använda till scener? Jag skulle kunna använda kvinnan som satt och sydde gardiner. "En kvinna sitter med en symaskin vid ett bord fullt med tyger i olika färger och mönster. Hon reser sig upp och går ut ur rummet för en paus från alla trådar och nålar som ligger strödda över rummet tillsammans med de halvfärdiga gardinerna hon syr till olika rum i slottet."
Det låter ju inte helt fel, faktiskt. Bra! Då har jag en scen. Men jag behöver fler...

"En stilfull medelålders man iklädd mörk skjorta kommer ner från trappen. Han studerar mig vänligt och med undrande blick.
- Har du fått hjälp? frågar han med mörk och tillmötesgående röst."

Kan fungera det med. Vi får se vad jag kommer på i morgon. Nu har jag lite i alla fall. Ska försöka sova igen...

Puss på er <3

Inga kommentarer: