lördag, januari 17, 2009

"Jag vill leva lycklig för att jag är jag"

Jag har haft en väldigt mysig lördag. Jag har unnat mig själv en riktigt lång dusch och en timmes skönhetsbehandling här hemma. Jag och Emmelie bastade här på kvällen också. Det var riktigt trevligt.

(För delen som kommer här nere så menar jag Emil i Köping och inte i klassen.)
Jag och Emmelie pratade lite i bastun. Jag sade det att jag tyckte om Emil ganska mycket och kände det att under tiden som jag träffar honom (Vi är inte tillsammans) så vill inte jag vara med någon annan. Det skulle kännas så fel att vara med honom ena dagen och andra dagen vara med någon annan. Det skulle kännas fult och elakt mot de personerna.

Men att jag också vill ta det lugnt. Inte skynda in i något. Bara låta det ta sin tid och njuta av det istället för att skynda fram mot vad det än kan vara. Istället för att hoppa in i allt och sen efter ett tag (Dagar, veckor, månader, år) Komma på att vi inte är gjorda för varandra. Då vill jag märka det innan det har gått för långt och jag blir rädd för att dra mig ur och såra honom. Det har blivit så förr.

Jag är så att jag blir lätt skrämd. Blir det för mycket sluter jag mig, stänger in mina känslor. Därför vill jag ta det sakta. Jag vill inte stänga in mina känslor.

Det känns skönt att jag kunde prata med Emmelie om det här. Jag har inte vågat göra det med någon annan här uppe. Det är mina vänner i Köping. Det är dem jag kan tala med om känslor. Någon dag kanske jag vågar öppna mig för de underbara personerna jag mött här också.

Puss <3

1 kommentar:

David sa...

du kan alltid prata med mig om du behöver =). Det är bra att de finns en där du kan prata med också =)