söndag, januari 11, 2009

"Seems like it's been forever that you've been gone"

Fort Minor - Where'd you go

Åkte hem i fredags. Fick sällskap av Emil M innan det var dags att dra till tåget.

Förseningar, förseningar, förseningar...
Pendeln var tvungen att stanna före Kallhäll då det var något som var fel, det var kö eller något. Hörde inte vad de sade. Men när jag äntligen kommer till Bålsta så är klockan så pass mycket att tåget borde komma ungefär då. Nu ska jag berätta en sak för er. Pendeln skulle ha anlänt till Bålsta 14.21 och mitt tåg skulle gå därifrån 14.33. När mitt tåg skulle gå rullade pendeln in på tågstationen (Observera att jag skriver tågstationen då det inte stannade på pendelstationen. Anledningen vet jag inte.) Mitt tåg rullade in på tågstationen vid 14.50. Det jobbiga med förseningen är att jag hade bråttom då jag och Johanna skulle till Kabel tv för att skriva över bredbandet på henne och hon skulle börja jobba 16.00. Vi talades vid på telefon och kom fram till att hon skulle gå dit och fråga om hon kunde skriva i sina uppgifter och jag sedan kom dit strax efter för att färdigställa och godkänna. Jag talade också med Emil K då han skulle hämta mig på stationen.

Ungefär 15,40 kom jag till Köping. Irriterande? Hell yeah!
Emil stod och väntade på mig när jag kom från tåget. Då åkte vi iväg och hämtade Emma som var hos Pilla. Sen åkte vi till Lidl för att Emma ville handla Creme Fraiche då hon skulle göra tacopaj till oss. Vi åkte till Emma och började med maten. Sen kommer David. Bla bla bla, vi gör klart maten och äter. Sen tittar vi på film. Jag tror vi hann med två stycker innan Emma blev trött och skickade hem oss. klockan var inte så mycket och varken jag eller Emil var det minsta trötta. Vad händer? Jag frågar om han har något emot lite sällskap och han säger att det vore trevligt. Så jag följer med honom.

Runt klockan 2 på natten körde han hem mig.

Jag vaknade Klockan tio. Gick upp, duschade, gjorde mig iordning och åkte sedan med mamma, pappa och mormor till Västerås för Julgransplundring. Jag tog typ 200 kort där. Hade trevligt. Fick träffa Mias vän (Vet inte om det är något mer) som ska följa med och se LM.C den 7e februari.

Halv 11 åkte vi hem. Jag bytte om och åkte till Emil. Vi sladdade lite med bilen och åkte sedan tillbaka till honom för att glo på film och allmänt slappa.
Vi tittade på Jeff Dunham, Spark of insanity. Så j*vla roligt!
Jag åkte hem vid 15.30 idag för att packa och äta mat hos mamma och pappa. Mitt tåg gick 17.31. Eller okej, det var 7 minuter försenat. Sedan dess har jag setat här och tagit igen förlorad tid som jag missat eftersom jag inte setat vid datorn alls i helgen. Två koppar te har jag druckit också. Kommer säkert bli fler koppar, det skulle inte förvåna mig.

Möh, nu ska jag titta på tv. "A lot like love".

Puss på er <3

Inga kommentarer: