onsdag, januari 07, 2009

"There's a party going on right here, a celebration that last throughout the years"


På fredag blir det Köping. Emil ska hämta mig på station 15.19, när jag rullar in med tåget. Då blir det filmkväll med honom, Emma och David. Det ska bli trevligt! På lördag blir det julgransplundring med släkten i Västerås. Därefter vet jag inte riktigt. Men funderar på att umgås med folk på kvällen och kanske sova kvar hos någon till söndagen. Vi får se vad som händer.

Inga problem att börja skolan idag igen. Kändes ganska skönt, faktiskt. Speciellt att man fick träffa klassen igen. Speciellt Spiggis, Spoggis och Spuggis. Fick jag till det rätt? Jag brukar kunna blanda ihop er xD För er som inte vet är jag Spaggis. Så långt vet jag!
Jag och Emil M har kommit på att vi ska döpa våra barn till Sushila! Det är ett Indiskt namn xD Nej, inget gemensamt barn >.< Även om det kan låta så. Men det är inte menat så. Bara det att vi tycker namnet är så roligt för att det innehåller Sushi så ska han döpa sina barn till Sushila och jag ska döpa mina barn till Sushila!

Biljetterna är bokade!

Puss på er <3

3 kommentarer:

Anonym sa...

sv: aa okeej, tycker ungefär som du! det ända vi har problem med just nu är ekonomin pga. bankkrisen i usa (min pv förlorade jobbet pga de :/) annars funkar allt fint! tack :)

Anonym sa...

Du fick till det! ^^ Hahahahah, Sushila!

Anonym sa...

åh sushila <3
vem är david i det här inlägget?