söndag, maj 24, 2009

"Og i meg sjølv eg kjenner dypter av"

Sissel - Vestland, vestland

Väldigt mysig låt!

Hela familjen är här och det känns bra. Det verkar som om de verkligen uppskattar vistelsen här än så länge. Detta gör mig glad och varm i själen eftersom allt här betyder så mycket för mig! Än så länge har vi varit inne i Köping och tittat runt lite grann och nyss var vi ut till Bergstäkten utanför Valskog. Detta verkade högst uppskattat och Kaiser sade att vistelsen bara blir bättre och bättre. Den trodde inte det kunde bli bättre.

Igår åt vi Mitras tomatpaj till sen lunch och den var gudomlig! Senare framåt 8-9 blev det grillat. Jag experimenterade lite och lade lax i aluminiumfolie med kryddor och olivolja. Detta var för pescetarianerna. För mig och Mitra blev det Lövbiff. Även detta var uppskattat av alla.

Nu skall det bli laxpaj från mammas recept. Det kommer säkert bli riktigt gott! Till kvällen blir det Sushi ute i stugan. Den gjorde jag iordning innan frukost. Då blev jag hungrig så jag tog lite yoghurt och müsli.

Det finns en sak som stör mig... Jag saknar Joss. Väldigt mycket. Vi bor 50 meter ifrån varandra, men det känns dumt att ta hit henne när Käsarna är här. Så jag får träffa henne senare. Jag överlever säkert =)

Sen förstår jag inte var all denna saknad kommer ifrån.

Puss <3

Inga kommentarer: