fredag, maj 08, 2009

"The dreams in which I'm dying are the best I've ever had"

... Jag vet inte riktigt vad jag tänkte skriva. Men något kommer jag säkert på.

Min Poodie (Tatuering) mår bra. Ja, om jag skriver Poodie så menar jag tatueringen. För framtida tillfällen.

Eh, det är ganska varmt i mitt rum. 

På söndag är det obligatorisk närvaro i skolan. Folkhögskolans dag/öppet hus. Drygt värre... Aja, men det är 13-16 så man måste ju inte gå upp tidigt i alla fall. DET känns bra om inte annat.

Meh, kommer inte på något att skriva så det blir ett kort inlägg idag. Eller!
Jag kan inte minnas om jag uppdaterat er om psykiatri-saken... De här i Järfälla kan inte ta emot mig för att det är så kort tid kvar. Dumt.

Oh! När vi ändå håller på... Jag kommer vara fruktansvärt fattig i sommar. Jag kommer för fan inte kunna roa mig! Min syster berättade att jag endast kommer jobba andra semesterperioden. Alltså, slutet på sommaren. Jag får typ 1800 i slutet på denna månad och det ska jag klara mig på tills jag får lön i augusti! Det är ju inte så roligt, precis. Hade jag fått veta det tidigare hade jag kunnat vänta med tatueringen och sparat de pengarna inför sommaren. Men, nej då. Jag fick veta det dagen efter att tatueringen blev gjord.

Nu känner jag mig inte lika pepp på någonting längre.. Kände mig lite pepp för ett tag sedan, men när man kommer att tänka på saker som går dåligt så... Då försvinner det. Aja, det är fredag och jag är lite halvfattig, eller väldigt fattig om man tänker att jag inte kommer ha pengar till sommaren.

Puss <3

Inga kommentarer: