torsdag, maj 21, 2009

"This is our song and you're my dream"

Clubringer - Sound of my dream

Elin åkte idag. När jag kom in på mitt rum efter att hon åkt började jag gråta. Hur kommer det bli i morgon när jag åker? När det är fler att säga Hej då till?

Jag har packat det mesta. Det är inte så mycket kvar.

Eeh...Jag hittade plastpåsar bakom nedersta lådan i byrån... I en av dem låg ett kvitto med datumet 25e november 2007! Jahapp, tänkte jag då. Och nu håller jag på och städar toaletten utan fönster och där finns det en stor jävla grej vid taket så jag tänkte jag skulle torka av ovanpå den. Först hittar jag en centimeter med damm och sen! Hittar jag en tidning. Först såg det bara ut som en vanlig tidning för sidan som var uppe var det massa roliga historier på. Sen vände jag på tidningen och upptäckte... En NAKEN brud! Jahaaa, porrtidningar på toaletten. Och här har vi bott i 9 månader utan att veta om detta. Jag var tvungen att ringa till Mitra och berätta. Hon skrattade gott och tyckte vi skulle ta med den till Köping. Så den hänger med härifrån!

Jävlar vad tiden har gått, förresten. Klockan är redan 18! Jag har fan hållt igång nästan hela tiden. Och om en timme har jag tvättat klart också. Då är det lite småplock kvar att packa och sen maten och datorn.

Jag är glad att jag inte duschat idag. För då hade jag varit lika smutsig igen. Men jag tänkte jag skulle ta och duscha innan jag ska lägga mig så jag känner mig fräsch då. Sen ska jag försöka gå upp vid 9 i morgon och städa här inne. Torka av, ställa tillbaka möblerna, tvätta golv... Ja, allt sånt. Men tvätta fönstrerna tänker jag inte göra, för det gjorde jag i förra veckan eller när det nu var.

Äsch, puss på er! <3

Inga kommentarer: