onsdag, april 22, 2009

"Jag vill tro att det är nåt som bara händer här"

Vapnet - Thoméegränd

Just nu sitter jag ensam i hotellrummet, eller våran lilla lägenhet. Vi har ju tur som fick två rum med en dörr emellan. 

Det är ganska skönt att vara själv just nu. Jag har inte fått vara ensam på flera dagar. Jag kräver ensamhet. Det är viktigt för att jag ska orka. Jag tror det var en undermedveten anledning till att jag inte ville följa med ut och åka spårvagn och filma nu.

Jag orkar inte skriva allt som hänt nu, men det kommer någon gång. Jag kan ju säga att det inte varit den bästa resan jag haft. Det har varit väldigt mycket fel. Vi har inte mått bra och på båten hit blev det lite gräl, tråkigt nog. Detta resulterade i att Kaiser inte ser mig, Emil eller Mitra, utan bara demoner. Inte för att Den vill det. Det bara är så. Men Den sade att det går över, att Den kommer se oss om några dagar igen.

I morgon ska vi åka hem. Det känns så sjukt skönt. De pengar jag har kvar skall jag spendera på båten. Alkohol på båten. Men men... Vi får se hur jag gör. Jag har pengar kvar så jag överlever i alla fall. över trehundra på kortet, typ hundra kronor löst och några hundra kroon löst. Det är inga problem. Och jag behöver inte äta lika ofta som Mitra och Emil som tur är. Tråigt nog höll de på att få allderles för lågt blodsockervärde igår och de mådde inte bra alls. Vi har ätit för lite i några dagar. Men idag har vi ätit som FAN! Bra det. En liter Estländsk vodka har vi också.

Jag kan inte sluta lyssna på låten. Den är grymt bra. Det är bara att erkänna.

Under gårdagen och dagen har vi laddat ned Lilja 4-ever och den skall vi se ikväll. Det känns bra. Passande eftersom vi är här i Tallin och har Ghetto-områden precis runt hörnet. Eller... Hotellet är omgivet av Ghetto. Det är sönderfallna byggnader överallt här. Och med tanke på att en stor del av befolkningen är ryssan och filmen är rysk så är det ju extremt mycket mer passande.

Jag tror jag har ett ganska bra immunförsvar ändå. Jag har kännt mig krasslig ganska länge och sprungit runt med för lite kläder och grejer, men ändå har det inte brytit ut. Det har varit på väg flera gånger, men jag har lyckats undvika skiten.

Eh, ja. Det här landet är bara skit. Jag ska aldrig åka hit mer. Om det inte bara är över dagen förstås. Kryssning alltså, utan att sova på hotell här. Det går inte. Då ska jag nog stanna på båten hela tiden och sova när vi är i land. Det låter som en bra idé.

Nej, jag orkar inte mer.
Jag vill bara hem till Sverige nu.
Puss <3

1 kommentar:

Nicke sa...

Kan det vara så att du råkat hamna i Paldiski (tänk på Torsk på tallin....)??

Trist att Tallin sög så hårt. Kanske därför de har så fina båtar som man ska hänga kvar på!

Välkommen till Sverige:=)