torsdag, april 02, 2009

"Aint nobody's business what I'm doing with my life"

Alice in videoland - Radiosong

Idag var bättre än igår, men det kändes spänt. Det kan hända att det bara är jag som tycker det kändes så. Egentligen är det inget på tok, så vitt jag vet, men det kändes ändå spänt.

I morgon åker jag hem, alltså. Pappa skulle åka till Stockholm ikväll för att han ska jobba i Kista i morgon. När han slutar så åker han förbi och hämtar upp mig. Skönt, slippa åka tåg utan platsbiljett.

Jag funderar på att ta med mig min blomma och placera den i mammas vård tills dess att skolan slutar. Jag är rädd att den skall dö över lovet nu. Dessutom är jag bara här en vecka och sen drar vi till Tallin. Den kommer vara så oerhört ledsen på mig då... Så hos mamma får det bli. Min lilla Azalea!

På tal om henne så behöver hon vatten. Min Azalea alltså. Hon ser lite hängig ut. Bäst att slänga på lite vatten.

Jepp, magasinet är så gott som klart. Det enda som är nu är utskrivning i morgon, sedan är allt kirrat! Jag skall se till så jag får med mig ett par ex så jag kan visa vad vi hållit på med de senaste veckorna och vad vi lärt oss under den här tiden på Jakan.

Oh! Jag får inte glömma att lösa ut de tre Väst Sahara-kamerorna i morgon. Min fader erbjöd sig att göra rent dem hela gratis på jobbet! De gör rent just sådana kameror på en avdelning där. Bengt blev jätteglad när jag sade det till honom, att pappa kunde göra det gratis. Det värmde i hjärtat =) Så i morgon får jag med mig tre stycken Canon-kameror fulla med sand.

Hmm... Jag ska ner och hämta tvätten nu, tror jag.
Tjao!
Puzziiiie!

4 kommentarer:

Daniel sa...

Men i Tallinn - där kommer ni att trivas som fisken i vattnet!

Emil sa...

Du behöver inte be om ursäkt Sofia, jag vet hur du mår. Ha en fin vecka med ledighet nu.
Kram

Emil sa...

Tack för ditt SMS igår! Jag har lite pengar på mobilen nu så det får bli en svar här över. Vad härligt att ni också hade en riktigt vacker vårdag igår, dessvärre jobbade jag under hela dagen och fick nöja mig med att se solen från ett takfönster inne på Coop.
Kram

Tesstamente sa...

Ser fram emot magasinet:-)

Imorgon kör jag en tävling för att fira 3 månader av Tesstamentet och för att tacka för alla goa kommentarer och visat intresse. Hoppas du deltar:-)