söndag, april 26, 2009

"The dream isn't over yet, though I often say I can't forget"

Nu kommer jag inte ens ihåg vad jag skulle skriva. DET är ju ganska dumt.

Det känns bra att vara tillbaka i Sverige men jag vill till Köping. Eller Valskog. Men på lördag får jag åtminstone åka till Västerås. Carmina Burana om en vecka! DET är inte fel. Dock så har jag redan sett dem men man kan aldrig se dem för många gånger! Musiken är ju bara för mäktig.

Igår vad Käsarna till Kungsträdgården och tittade på de japanska körsbärsträden. Meningen var att vi skulle lämna in engångskamerorna till framkallning men affären var stängd. Så det får bli en annan gång. Men jag har ju åtminstone SL-kort fram tills jag flyttar hem! Fatta, om fyra veckor bor jag åter igen i Valskog! Det känns bara för bra. 

Internet här krånglar väldigt mycket. Jag vet inte varför, men det stänger ner sig hela tiden. Jag är uppkopplad till nätverket hela tiden, men internet försvinner.

Oj, jag måste ner till tvättstugan nu! Tur att jag kom på det.

-------------------
Städaren sade att torktumlaren läcker ut damm i hela källaren. Hur kul är det för oss som bor här och för alla som använder omklädningsrummen?

--

Jag är riktigt stolt över att vi tog oss igenom veckan i Tallinn och att vi fick ihop massor med material. Nu väntar bara massor med klippning och redigering.

Puss <3

Inga kommentarer: