söndag, februari 08, 2009

"The smile when you tore me apart"


Within Temptation - Angels
Jag har hört den live!

Fredagen var härlig! Det var mysigt =) Det blev inget Let´s Tapiiz, men jag lever för det.

Lördagen gick jag upp 8.30. Vid 11 mötte jag upp Mia på stationen. Vi gick hem till mig för att göra oss iordning och framåt 13 bar det iväg till stan. Vi gick till Sushi King och käkade mat. Runt 15 gick vi bort till Sergels Torg för att fånga 47an till Gröna Lund. Där fick vi stå i kö fram till 18.30. Mias pojke och en vän till honom skulle också med, men tydligen blev de fördröjda för de kom fram till grönan 18.30. Då var vi bara några meter från ingången och någon minut senare så hade de fått ställa sig sist i kön. 

Vakten frågade om någon hade kamera med sig. Jag hade min kamera och sade det till dem. Jag trodde de skulle tvinga mig att slänga den, eller något, men han sade att han skulle följa med mig och Mia till garderoben och checka in den. Vi fick gå före hela den kön pga min kamera! Det var skönt. Jag ska fortsätta ha med mig kamera på konserter, endast för att få gå före i kö.

När vi kommer in har de flesta människorna samlats mot scenen, men jag och Mia ställer oss mot kanten på den upphöjda delen med räcke.

När LM.C sedan börjat spela och hunnit med ett par låtar kommer Mia på att hon vill in och trängas bland alla människor. Vi går ner, Alex följer efter och drar in oss så vi endast är ett par meter från scenen. Där är det trångt och varmt, men vi tänkte inte så mycket på det vid tillfället.

Konserten var bra och Maya och Aiji var roliga på scenen. Denki var nog roligast framåt slutet, tror jag. Hade det inte varit för alla skrikande Emo-fjortisar och att jag hade svårt för att komma igång hade de fått fem av fem, men nu blir det endast tre.

När vi kom hem gjorde vi chokladbollar och fixade te. Sen glodde vi på Edward Scissorhands fram till klockan 1,40. Då var det dags att sova. Jag satte på avslappningsprogrammen och insomningsprogrammet för att vi lättare skulle somna. Jag somnade efter två minuter... Rekord! Så snabbt har jag inte somnat på ett par månader! Men sen var jag väldigt trött efter att ha gått väldigt mycket och röjt en hel del på LM.C.

Vi gick upp runt tolv för att äta frukost. Vid kvart i ett gick Mia iväg till pendeln då hon skulle ha träning idag. Så jag blev ensam lämnad.

När jag sett bilder har jag tyckt att Maya och Aiji ser ganska unga ut, men de ser äldre ut i verkligheten. I verkligheten ser Aiji bättre ut än Maya också. Men aja. En sak stämmer iaf med alla bilder man sett. Aiji ser alltid väldigt tillbakadragen och tyst ut, och det verkade han vara in real life också. Men söta är de iaf <3

Puss <3

Inga kommentarer: