torsdag, februari 12, 2009

"One night of magic rush, the start of simple touch"

the Knives - Heartbeat

Jag sitter för tillfället i datasalen. Vi ska göra klart vårat radiomagasin idag, men jag kan inte göra något just nu. Inte förrän jag får tillgång till en radiostudio så jag kan spela in en fråga och klippa in den i sitt sammanhang. Sen kan jag inte börja klippa ihop allt heller, för Athina håller på och klipper i en intervju och Mitra och David spelar in sina prator. Jag vet inte hur vi ska lyckas med detta, men på något sätt ska det gå. I värsta fall får vi sitta hela natten.

vi har lärt oss mycket sen vi gjorde våran Enoch, så det borde inte ta så himla lång tid. Bara vi vet vad vi ska ha med, var det ska hamna i programmet och vad vi ska ha för musik och bakgrundsljud så borde allt lösa sig.

Jag färgade håret i tisdags. Det blev fint! Mörkrött med toning åt det bruna hållet med ljusare slingor. Allt gjorde jag själv! Jag känner mig stolt.

I morgon bär det av hemåt för fest hos Pilla. Jag vet inte vad jag ska göra resten av helgen, det får vi se. Visst ja, jag måste skriva ut min biljett! Shit, det hade jag glömt. Annars kommer jag inte hem på söndag igen.
Haha! Kom på att Emma har en skrivare så i värsta fall om jag glömmer bort ändå kan jag be henne skriva ut den åt mig och sedan hämta den. Det låter bra. Då har jag längre tid på mig att kunna ändra mig angående restiden hem.

Nu ska jag se om Athina är klar, behöver hjälp eller vet vad jag kan göra. Annars ska jag leta redapå Mitra och David för att se om det går bra för dem.

Puss <3

Inga kommentarer: