onsdag, februari 04, 2009

"Jorden kan skälva och mörkret kan sprida sina skuggor överallt"

Gårdagen var underbar!

Jag kom ner till matsalen för förmiddagsfika och då sitter Emil där. Hela tiden ser han väldigt finurlig ut och med ett leende lekandes på läpparna, som om han hade en hemlighet. Efter ett tag kommer Kaiser ner och tar med honom ut från matsalen. Strax kommer hela Käse-gänget (Mitra, Kaiser, Emil) in i matsalen med tårta, paket och sång. Jag blev så otroligt rörd av det hela! Jag trodde jag skulle börja gråta. Jag fick en insomningsskiva med en gubbe som säger: ett får... två får... tre får... osv osv ända till 500 får. Jag fick även Japanskt Lime-te. I have yet to taste it, men jag skall göra det inom en snar framtid. Av Emil fick jag en väldigt vacker sak från Gran Canaria. Ett litet skrin som är till för att lägga läppstift i, men jag har placerat smycken där!

Tårtan åts av klassen under lektionstid och sedan blev det lunch och resterna från tårtan till efterrätt. EFter lunch gick jag iväg och handlade och hämtade tårtan, samt mötte upp pappa på station. Vi gick gemensamt tillbaka till mig för att invänta de andra. Mamma, mormor och Emma kom framåt 15-snåret. Då pratade vi lite och framåt 17 gick vi med Mitra, Emil och Kaiser till Sushi-baren här i Jakan. Jag hade väntat mig att mamma, pappa och Emma skulle ta annat än Sushi, men de valde detta allihopa!

Efter maten gick vi tillbaka till mig. Min familj hamnade en ganska bra bit framför så vi sprang ifatt lite grann, flummade, hamnade efter, sprang ifatt, flummade hamnade efter osv ända tills vi var framme. Då blev det morots-tårta, kaffe, cola eller te, vadhelst man önskade. Vid 19-20 åkte min familj hemåt. Vi andra flummade till allt rejält och tog konstiga pose-kort och hoppade runt som galningar i mitt rum. Jag trodde allvarligt sängen skulle gå sönder där ett tag! Men det var så underbart roligt!

Jag tackar alla för en underbar dag! Puss på er <3

Puss på er andra som grattade mig på annat vis <3

Ni skall veta att jag älskar er.

Inga kommentarer: