fredag, februari 20, 2009

"Please give me more and you, how do you do"

Det var ett tag sedan jag skrev nu. Käsegänget hade 'krismöte' i mitt rum efter lunchen idag. Vi pratade om hur alla verkligen mår. Tråkigt nog blev vi tvugna att avbryta då jag hade ett tåg att passa, så Kaiser hann knappt prata klart och Emil hann inte prata alls. Men vi förde protokoll och han skrev upp för sig själv där, så vi vet ändå lite grann av hur han känner.

Jag åkte hem idag. Det känns skönt att vara tillbaka. Det är så vackert och fridfullt. Snön ligger kvar och det var fint väder när jag kom, som om hela Köping hälsade mig välkommen tillbaka.

Det blev raggmunk till mat idag. Jag lär mig aldrig skillnaden på raggmunk och rårakor. Men rårakor är bara riven potatis medans raggmunk är riven potatis i pannkakssmet. Gott gott gott.

Vid 19.30 kände jag för att ta mig ett bad. Jag hällde upp vatten i badkaret och lade mig sedan ner och vilade, värmde upp mina stela muskler och slappnade av ordentligt. För mycket... Jag somnade. Nästa gång jag öppnade ögonen kände jag mig väldigt seg och vattnet hade gått från riktigt varmt till ljummet. Jag sov i 20-30 minuter har jag räknat ut. Kunde ha gått riktigt illa. Nu hade jag tur. Jag ska se till så det inte blir någon nästa gång, för vem vet om jag har samma tur då.

Nej, nu känner jag mig trött. Skall sova.
Puss på er <3

Inga kommentarer: