måndag, november 10, 2008

"Love is like a butterfly, as soft and gentle as a sigh"

Jag fryser. Jag är trött. Jag vill sova. När jag ändå känner mig trött vid den här tiden, borde jag inte gå och lägga mig då?



Min mens är tre veckor försenad. (Skrev det i förra, jag vet.)
Det konstiga är att när jag mådde som sämst (Ville dö, åt dåligt (Oftast endast en gång om dagen och då var det inte mkt) sov dåligt/hade konstiga sovvanor, satt inne mest hela dagarna, rörde inte på mig alls) så fungerade min mens precis som den skulle. Den kom var fjärde vecka och höll på i 5 dagar. Men nu, när jag faktiskt mår bra, äter bra (Förutom frukost) och sover väl ganska bra ändå... Även om jag fortfarande har svårt att somna ibland... Ja, då strular min mens. Har absolut ingenting emot att slippa den, verkligen inte, för det är något av det värsta med att vara kvinna, enligt mig.

Det är fullt möjligt att det är som Kaiser säger. Miljöombyte. Helt nytt ställe, kände ingen när jag flyttade hit, hade endast varit här EN gång och det var under några få timmar i Maj.

En annan sak jag finner konstigt är att jag behöver gå på toa oftare nu än förr. Behövde oftast inte gå fler än 2-3 gånger per dag... Men nu kan det bli upp emot 6-7 gånger om dagen. Borde ha och göra med att jag dricker mycket mer nu. Men... Är det verkligen så mycket? Ibland känns det som om jag nyligen varit på toa när jag går... Kan hända att det endast är en timma, eller knappt det ibland, mellan gångerna.

Jag fick en del tips av K. idag, ang. frukost. Jag ska börja smått. En smörgås till exempel. Gärna med något gott på, något färgglatt så det ser roligt/gott ut. Det gör inget om det tar lite tid att göra heller, då man hinner bli hungrig och sugen under tiden. Sen kan jag öka gradvis. K. sa även att det är bra att röra på sig lite innan man äter, en kort tur nedför trappen räcker, sade den.

Hur troligt är det att mobilen börjar ge ifrån sig massa störningar exakt 00.00? Sjukt...

Näe, men nu måste jag försöka sova. Ska försöka ta mig upp 8 i morgon för att ha gott om tid till frukost (Ja, Fia ska lyssna på Kaisers råd, nu.) och sedan hinna göra mig iordning lite också, duscha och torka+platta håret. Sminket skiter jag fullständigt i. Jag orkar verkligen inte med det. Känns bara jobbigt... Aja..

Natt natt!
Puss <3

Inga kommentarer: