måndag, november 03, 2008

"Jag hörde En nostalgisk Sång någonstans långt borta "

"Den rörde djupt I mitt hjärta En ung styrka Talade om livets sång "



Jag och Åsa drog till Judeplan (Veddesta) och handlade idag. Mycket mat blev det för min del. Två tunga plastkassar..



Jag var på väg att skriva att jag inte tror det hänt något speciellt idag, men så helt plötsligt kom jag på att vi hade brandövning! Stackars Gustav låg och sov då så Marianne (Rektorn) ropade ut i sin megafon att Gustav mådde bra när Ia ringt och pratat med honom xD



Annars tror jag dagen varit ganska så händelselös.. Kan ej komma på något.



Mitt lov dårå...

Tisdag: Emma åkte iväg tidigare än mig med Pernilla, för de skulle till Västerås och handla. Jag åkte hem till mamma och pappa. Tar emot bänkskivan vid 11-tiden. Sitter sedan vid datorn typ hela dagen. När mamma kommer hem lagar jag mat (Gjorde jag det? Jag minns inte vad vi gjorde då.. Vilket minne jag har.. Bäst att kolla bdb)
FEL! Jag åkte till mormor vid 3-tiden själv och mötte upp mamma där. Då käkade vi rårakor. Det var länge sedan jag åt sådant. Sen glodde vi på film, "Sweeney Todd, the demon barber of fleet street." Älskar den filmen. Måste se den snart igen känner jag.

Strax innan den var slut blev jag tvungen att åka till Köping och hämta Emma. Jag åker iväg och plockar upp henne. När vi är tillbaka tittar vi på.. Ööh.. Vad hette den nu då? Shit, jag minns inte. Går ju att söka på.. Jag vet ju att Viggo Mortensen har huvudrollen iaf. Hidalgo. Så hette den. Den var bra.

Käkade äppelpaj, glodde klart på filmen och åkte sedan hem och sov, eller nåt..

Onsdag: Minns inte alls vad jag gjorde.. Kan ha varit den dagen jag lagade mat. Det måste det ha varit. En gratäng med burkskinka, bearnaisesås, broccoli och ost med potatis till. Det var väldigt drygt... Springa fram och tillbaka i hela huset för att kunna laga mat! Spisen står ju i ena hallen och frys och kylskåp i andra hallen, vilket betyder att man måste gå igenom vardagsrummet och köket för att komma till det andra. Mycket drygt... Jag är glad att jag inte bor hemma. Skulle nog ha gått upp 10 kilo istället för ner, då de har ätit väldigt mkt skräpmat den senaste tiden.

Torsdag: Sov till klockan tre, minns inte vad jag gjorde då. Åkte till mormor efter maten iaf (Minns inte vad vi åt heller) Spelade kort med henne och vid 19,45 kom Carina, Lasse, Mia, Hanna, Jocke, Danne och D,s katt My dit. Jag blev tvungen att dra 20.15 för att jag skulle handla lite och sedan jobba. Det roliga är att det snöade när jag skulle åka och jag hade sommardäck på bilen. Kul? Tja, det gick ju bra iaf. Marken hade ej frusit.

Fredag: Kommer hem halv 8 efter jobbet, går och lägger mig, vaknar 12.15 av att Emma ringer. Då har mamma låst dörren och Emma har ingen nyckel in så hon stod och försökte göra inbrott (Mycket lätt att göra inbrott där måste jag säga. Iaf på dörren på framsidan. Vi har alla gjort det många gånger.) Precis när jag kommer ner för trappan får hon upp dörren. Vi käkar mat (McDonalds) och sen ska vi till att byta däck på bilen. Problem? Vi vet inte vilka däck vi ska ta. Det hela slutar med att vi tar dem däcken vi tror är till den bilen, sätter på dem, gör oss iordning och drar iväg till Västerås där vi handlar massa julklappar och grejs. Sen åker vi till Emma, gömmer undan julklapparna och sen kommer mamma och pappa med Kebab Alexander. Käka, käka, käka. Sen glor vi på Idol hela familjen.
När mamma och pappa åkt börjar jag och Emma med att slå in julklapparna. Roligt tycker både vi och katterna. Mycket snören och papper. När det är klart sträcker vi på benen lite (Vi har setat på golvet) och sen börjar vi göra julkort. Denna gång sittandes vid ett bord. Framåt klockan två på natten ger Emma upp och går och lägger sig.

Lördag: Vaknar vid 14, jag åker iväg och handlar lite saker som behövs till Tacopaj, vi gör iordning den och en sallad och sen åker vi till mamma och pappa för att byta däck på bilarna (Ja, bilarna. Vi tog fel däck på fredagen.) Jajaa.. Mycket bytandes blev det då vi fick reda på att däcken ska sitta på en speciell plats på bilen.. Jobbigt läge. det var mörkt när vi var klara. Men klart blev det. Och då fick vi mat. Mat, mat, mat. Sen spelade vi kort. Sen körde jag hem Emma. Sen tittade jag på tv med mina päron. Sen satt jag vid min dator i mitt rum och glodde Anime. Nu är jag ikapp med Naruto igen, hade väl 30 avsnitt att ta igen då jag ej tittat på länge. Men lovet fick jag tid till det. Somnade efter 4 iaf.

Söndag: Vaknade 10 då jag skulle ta tåget 11.32. Trött var jag. Slänger ner det sista, glömmer dock ett par skor och ett par mjukisbyxor. (Klantigt)
Kommer "Hem" 13.15, packar upp lite grann, sätter igång datorn och sitter där. Tvättar lite granna, sitter mer vid datorn. Käkar lite, läser lite text i boken vi hade som läxa. Somnar lite framåt 19-snåret. Vaknar runt 22 av att Åsa knackar på min dörr. Kommer på att jag har tvätten, springer ner och hämtar den, sitter vid datorn ännu mer och somnar vid 1-2 någon gång kanske.

Och sen var det måndag och det har ni redan läst om.

Puss på er
Tjao

1 kommentar:

Anonym sa...

Brandövningen var underbar! Tänk om det brann på riktigt och vi satt i vårt klassrum. Då nödutgången är låst skulle det innebära att vi brann inne. Vad bra, eller inte.