fredag, november 28, 2008

"If I die tomorrow, I'd be alright because I believe that after we're gone, the spirit carries on"

Dream Theatre - The spirit carries on
Så underbart bra. Hela skivan är som en berättelse. Peter (Syrrans ex) har berättat detta och även sagt att alla deras skivor har gömda budskap och alla låtar hör ihop. Som albumet the spirit carries on, första låten börjar med en hypnos.
"Close your eyes and begin to relax. Take a deep breath and let it out slowly. Concentrate on your breathing. with each breath you become more relaxed..."
Sista låten börjar med
"You are once again surrounded by a brilliant white light. Allow the light to lead you away from your past and into this lifetime..."
Så de hör ihop. Så är det med deras andra skivor också, fast inte hypnos så klart.

Det gick riktigt bra att göra tidning igår! Holger sade idag att det vore bra om någon av oss som layoutade tidningen denna vecka skulle göra det nästa också eftersom vi nu vet hur det går till och kan föra det vidare, liksom. Jag funderar på att vara layoutare igen. Det var trevligt. Emil ska vara layoutare också. Men jag vet inte om jag skall vara chef igen. Jag ger någon annan chansen till det.

Efter att tidningen var klar vid 20 igår kväll drog jag, David och Mitra till Emils restaurang och pub nära skolan. Vi tog några öl och drig sedan tillbaka till skolan när de stängde klockan 22. David och Mitra drog ner på stan för att köpa mer öl och jag började göra Rocky Road som jag lovat bjuda på till textsamtalet på fredag förmiddag. När de kom tillbaka satte vi oss vid bordet i korridoren med ölen. David, Mitra och Emelie satt på varsin stol där och jag satte mig på golvet precis brevid Gustavs dörr. David knackar på Gustavs dörr för han vill att han skall komma ut och umgås med oss. Gustav kommer ut och placerar sig själv mellan frysen och David. Han plockar fram en av sina öl från en påse som stod där och gör oss sällskap med drickandet. Senare spelar vi basket, pingis och sparkar på bollar. Sen bastar vi. Emelie går och lägger sig först av alla. Vet inte vad klockan var då... Men jag gav upp typ 1,40 eller något. Då gick jag och Gustav och bytte om. Sen placerar vi oss i tv-rummet och efter en stund kommer David och Mitra upp. De leker med pilatesbollen och snackar och dricker vin och öl. Strax före 3 går jag och lägger mig. Jag blev trött. David kommer och "nattar mig", som han sade idag. Lade täcket över mig och sade god natt. Sen sov jag.

Jag vaknar 8,45 när mitt larm går igång. Upp och hoppa! Totalt borta i huvudet är jag. Tänker "Jag kanske skall sätta larmet på 8,30 istället". Hur smart är det när klockan då är 8,45? Jag trodde inte jag somnat än utan fick för mig att jag tänkte detta innan jag somnade. Men men, jag gick upp. Mitra och David sov i tv-rummet, i sofforna. De sov tydligen 3 timmar. David tog sista ölen 5 och var fortfarande full. Mitra såg död ut.

Jag och Mitra kom några minuter sent men det gjorde inget tycker jag. Alla satt och skrev i loggboken eftersom Holger också var sen.

Mitra berättar att Gustav blev jättefull när jag lagt mig. Han hade tydligen kladdat en hel del på henne. DUM granne. MIN Mitra. ;)

Dagen kändes lite seg... Jag hade kul men jag var så förbannat seg i huvudet. Hade ingen speciell aptit heller men åt upp maten på talriken utan att jag själv märkte det. Mysko... Efter lunchen gick Emil, jag och Mitra till Eden där Kaiser befann sig. Vi imiterade Anders och Torriz. Det var roligt! Efter det? Kaiser och Emil drog till pendeln och jag och Mitra drog upp till mig då hon hade lite saker kvar att hämta. Sen gick hon. Jag lade mig med datorn i sängen och lyssnade på musik. Var nära på att somna när Emelie ringer och frågar om jag är inne. Hon hade inte tillgång till nycklar och ytterdörren var låst. Så jag går ner och släpper in henne. Sen är jag nära på att somna igen... Men då ringer mamma! Bajs... Sen är jag nära på att somna igen. Då får jag ett meddelande från Emil! Trött!!!!

Aja.. Jag och Emil drog till IKEA och det var inte helt fel. Det var riktigt trevligt. Även om jag kände mig som en zombie till en början. Men jag vaknade till lite senare. Sen käkade vi på Max. Får nästan lite ångest nu i efterhand... Jag vill inte äta sådan mat längre. Det var gott, men det känns fel.

Jag ska inte dricka öl. Jag mår bara dåligt. Min mage blir totalt fucked up! Jag mådde illa flera gånger under dagen och aptit hade jag inte förrän kvällen. Nu har jag ingen aptit heller. Vill inte ens ha något sött som jag så ofta är sugen på. Något är fel med mig. Tillfälligt.

Aja.. Jag tror jag skall sova nu. Känner mig rätt seg...

Puss på er <3

2 kommentarer:

eh. 8-) sa...

tjing pax för att vara layoutchef. BAJS

Anonym sa...

Tjing pax på att få vara layoutare! Btw, det var en awesome torsdag, och kul var det att se klassens reaktion när vi kom in i klassrummet. Haha. Vi borde göra om det, fast kanske i en lite mildare version ;D