lördag, november 15, 2008

"I felt for the first time, that I was home"

Inget låtcitat. Det är från tele2-reklamen med de svarta fåren. Pass på, säger jag då.

Jag mår bättre nu. Inte bra, bara bättre. Har inte lika ont i kroppen, hostar inte lika mycket och febern jag tyckte mig känna tidigare idag har lämnat mig tillfälligt, tack vara ipren. Jag har käkat bisolvon, idag. Det kanske är det som gör susen för hostan. Sen tog jag en vitamin-brustablett tidigare på eftermiddagen.

Det känns fortfarande jobbigt i lungorna och jag har ingen lust att gå och lägga mig, då jag känner att jag kommer få jobbigt att andas. Låg ner i soffan ett tag tidigare och det var tungt att andas då. Och lägger jag mig i sängen för att sova kommer jag säkert känna så igen. Och det vill jag inte.

Just nu tittar jag på en film med John Travolta. Minns inte namnet på filmen och orkar heller inte gå in på tv.nu och se efter. Eller okej... Det orkar jag. Domestic Disturbance.
*Atchoatchooo* Hoppsan, nu nös jag. Dubbelt upp. Men är man förkyld får man stå ut med det. Fast jag har inget emot att nysa. Jag finner det som en ganska härlig upplevelse. Kanske inte om jag får såna attacker min fader brukar få. Han kan nysa en himla massa gånger irad ibland. Säkerligen 20 gånger, om inte mer ibland. DET kan inte vara speciellt roligt.

Om jag har väldigt ont i halsen, eller i lungorna, så är det inte heller roligt att nysa. Annars tycker jag det. På något konstigt sätt får det mig att känna mig mänsklig. Fråga mig inte hur, för det finns många fler sätt att känna sig mänsklig och jag kan inte ens förklara varför just nysningar får mig att känna på detta vis. Det är ganska sjukt. Eller väldigt sjukt, egentligen.

Jag vet egentligen inte vad jag skall skriva om. Jag känner bara för att skriva, så detta inlägg kommer säkert bara innehålla massa strunt som inte har någon som helst betydelse. Kommer någon ens orkar läsa igenom detta? Det får vi väl se...

Hmm.. Mysko film.

KLANTARSEL! Han tände eld på sin egen arm. Nu kommer ju folk fatta... FAN! Kommer Travlota/Frank (som han heter i filmen) överleva? Tja, han vaknar till nu. Han reser sig upp. Han springer... Och han klarade sig! Jävla arsel, den där Rick. Eldade upp hans båthus. Blä, vad arg jag blir. Vilket jävla arsel. Nu försöker han döda fru och styvson också. Oh, nu kom Frank för att rädda dem! Vilken hjälte. Travolta är bäst. Damn it! Nu fick han en smäll och blev knuffad genom rutan på bilen.. Kom igen! VINN VINN VINN! Hoppsan... Sonen knuffade Rick som slog kofoten i elskåpet och... Dog? ser så ut. VARFÖR skriver jag detta? Är inte det fruktansvärt onödigt? Jo, jag tycker det. Aja, skit samma.

Usch, jag kommer säkert må skit när jag vaknar i morgon. Skulle inte förvåna mig. Jag brukar alltid må sämst på morgnarna när jag är sjuk. Jag har för mig att jag bokat tvättstugan till i morgon också. Om jag mår dåligt kommer jag ej orka med det. Jag måste egentligen läsa reportageboken... Jag har läst 2 sidor iden. Och vi ska ha klar en recension på onsdag. BAJS!

Jag ska försöka komma igång med uppgifter tidigare framöver. Ja, jag säger det men vi får väl se hur mycket jag följer det. Men jag måste försöka. Om jag har ett första utkast klart tre dagar innan uppgiften ska vara inlämnad hinner jag läsa igenom den dagen efter och kanske göra ändringar och fundera lite över det och komplettera med fler uppgifter eller bättre förklaringar. Det vore ju väldigt bra, förstås.

Jag skrev ned ett förslag i loggboken igår. Ett förslag att vi skall ha inlämning på fredagar och textsamtal på måndagar. Det ger fler dagar till att kontakta företag, myndigheter mm som har stängt på helgen. Nu har vi inlämning på onsdagar och textsamtal på fredagar. Det ger fredag eftermiddag, måndag och tisdag. Tisdagar har vi ganska ofta halv temadag eller föreläsning på eftermiddagar som gör att vi inte hinner något och på måndagar slutar vi vid 14. Inte många timmar att välja på för personen vi behöver intervjua.

Aja, kanske jag inte ska skriva mera nu. Vi får nöja oss med detta. Kanske skriver mer i morgon om jag känner för det.

Puss på er <3

Inga kommentarer: