lördag, november 15, 2008

Kommer inte på något låtcitat idag.

Förkyld. Det värker i lungorna när jag hostar och slem följer med upp varje gång det händer. Jag var till apoteket idag och köpte vitaminer och annan skojigt. Har ingen större lust att vara sjuk.

Jag hade väldigt roligt igår. Endast en sak förstörde stämningen för en stund. Kaiser klättrade upp på broräcket där det finns galler på andra sidan som skydd mot järnvägen. Hon började gå utefter räcket men fortsatte gå även när gallret tog slut. Det är högt där, ska ni veta, så jag blev orolig och rädd för att hon skulle ramla. Mitra sprang. Kaiser hoppade ner och sprang efter. Jag vet inte varför Mitra sprang, men skulle jag gissa så var det säkert för att hon inte ville vara i närheten om något skulle hända.

Kaiser vände när hon (Som jag förstog det, jag hörde dem inte då jag var en bra bit bort) pratat med Mitra några sekunder, eller något. Gick emot mig och frågade vad det var. Jag säger som det är. Att jag blev rädd och orolig för att hon skulle falla åt fel håll. Hon lovar att hon inte ska göra det igen och jag säger att det räcker. Så länge hon inte gör det igen så är det OK.

Men vi hade roligt iaf. Kill bill-filmerna var bra. Bättre än jag trodde de skulle vara.

Aja.. Jag orkar inte skriva något mer då jag känner mig helt utpumpad och fruktansvärt tung i kroppen.

Puss på er <3

1 kommentar:

Anonym sa...

läs min blogg.