onsdag, november 05, 2008

"Himlen får vänta för än doftar hö"

"Än lyser solen, håll med mig om att leva är skönt!"
Drängarna, så klart. Igen, ja! Nu är vi där igen.

Dagen: Tänkte jag skulle vara snäll och vara vaken med Kaiser, som ett typ av stöd eller något. Råkade somna vid 4... Då var jag helt utpumpad. Det var ju valvakan och K skulle sitta uppe och titta på den hela natten.

Jag vaknade 8.38 av att Åsa pratar med någon utanför min dörr. Rusar upp, drar på mig kläder och möter henne i dörren. "God morgon" lät som en kråka. Det var nog något av den värsta morgonrösten jag varit med om.

Förmiddagens föreläsning var riktigt intressant måste jag säga. Handlade om Härskartekniker. Hade inte hört talas om uttrycket förut men det var otroligt intressant. K, du missade verkligen något där. Det är inte bara män som använder sig utav det utan även kvinnor.

Lasagne till lunch. Gottigt. Emil började prata om att det är Learning by doing att tända eld på hus. Jag säger att Mitra och Kaiser säger det när någon rapar eller fiser. Vad sades sedan?
Emil: De säger det när de rapar och fiser, jag säger det när jag tänder på hus.
Oj, vad vi garvade. Sen kan man tänka på två sätt. Tända på hus eller tända på hus. Fetish eller eld.
Emil har husfetish. Han tänder på hus.

Eftermiddagen spenderades i Idun. Renässansmänniskan med Thorbjörn. Han hade tänt ljus och satt på musik. Dagen till ära hade han en svart t-shirt, mörka jeans och ett långt guldhalsband.

Kväll: Skrev klart min artikel. Emil kom hit och käkade mat. Vi gick ner till föreläsningen vilken enligt mig var ganska tråkig. Handlade om USA. Valet, Bush, Irak... Inget som riktigt intresserar mig.

Och nu sitter jag här och har ingen aning om vad jag ska göra. Jag börjar 13.00 i morgon. Inte helt fel.

Jag ska nog försöka lägga mig tidigare ikväll. Börjar redan bli trött. Det är konstigt egentligen... Jag blir bara tröttare och tröttare nu för tiden. Varför blir det så? Jag äter ordentligt, om man bortser från frukosten fortfarande och jag är... Det kanske är där problemet ligger. det händer saker hela dagarna så jag är slutkörd på kvällen. Jag är inte van vid det. Skola, plugga, föreläsningar, träffa folk, handla mm. Det är ändå skönt att jag har något att göra varje dag. Hade jag inte haft det skulle jag säkerligen bara sitta hemma med min dator och göra absolut ingenting. Isolera mig igen. Och resten kan ni lista ut.

När jag börjar skriva tänker jag att det skall bli korta inlägg, men av någon outgrundlig anledning blir de mycket länge än jag tänkt mig. Men det är väl trevligt för er, då får ni något att göra.

Meh, ska väl göra något, kanske...
Puss på er
Tjao

1 kommentar:

Anonym sa...

Jo, det där med härskarteknikerna vet jag, vi läste mycket om dessa i Historia A, alltså i andra ring redan.

ang valvakan: jag hade en kompis över, så känn ingen skam för mig notre dam.