söndag, februari 07, 2010

"With the bad boys always catching my eye"

Idag har jag en bra dag. Bättre än jag haft på länge! Jag kände mig glad när jag vaknade och kunde skratta och le utan att det var falsk. Nu har det gått ett par timmar och det börjar tona ner sig lite, men jag ligger ändå över den neutrala nivån vilket känns väldigt bra.

Min kära kusin som för tillfället bor i Japan skrev till mig. Det kändes väldigt bra, då jag har inte hört av henne på länge. Hon skrev att jag skulle hälsa familjen och putta katterna, vilket fick mig att brista ut i skratt! Att jag dessutom skrev en humoristisk fanfic innan jag lyckades somna i morse tyder på att jag har min bästa dag so far i år. Men jag lovar, den är så mycket random jag kan skriva! Bara för att den är så extremt random och konstig måste jag lägga upp en länk här: Kiba hates picking vegetables

Den är baserad på animen Naruto, som jag ju skrev om häromdagen att jag läser historier från. Det är alltså fans som skrivit detta, precis som jag skrivit om Kiba som hatar att plocka grönsaker. Den är på engelska, men jag trivs bäst så.

Have fun!
Puss <3

Inga kommentarer: