torsdag, februari 18, 2010

"But don't sleep get on the run, Stop thinkin' and have some fun!"

Detta är sista gången jag säger det här: Jag kommer garanterat inte flytta hemifrån igen förrän jag har en fast inkomst som jag kan leva på. Och när jag flyttar, då blir det till en EGEN lägenhet. Ingen rumskompis, inget internat. Det ska bli mitt eget hem. Bara mitt och ingen annans. Möjligtvis ett par katter, men inga fler människor. Jag ska bo ensam.

Jag har pratat med mamma nu i kväll. Jag skickade ett meddelande där jag skrev att jag snart flyttar hem. Anledningen till detta är att det blivit för mycket. Nog för att jag varit hemsk. Det vet jag. Jag är fullt medveten om det! Jag har varit arg och irriterad hela året. Jag har mått skit och inte orkat göra något alls. Idag brast det totalt.

Emma har väl tröttnat hon med, antar jag. Hon drog till Peter utan att säga något i morse. När jag skickar ett sms säger hon att han ska äta och duscha och att de ska komma tillbaka sen. Hon kommer hem, slänger ihop massa saker och drar till Elin med orden att hon ska sova där i natt. Senare skickar hon ett meddelande och frågar hur mycket mynt det finns kvar. Typ fem spänn fanns i min plånbok. Ja, det fanns. Hon åkte hem, från Arboga till Köping, hämtade de fyra kronorna och fem femtioöringarna i min plånbok, tog de få (högst 4) tomflaskor vi hade och stack. Utan ett ord. Jag frågade vad hon skulle med fem spänn till, men det svarade hon inte på. Så nu är jag HELT pank. Inte en enda krona.

Jag blev skitarg, det kanske ni kan förstå. Hon slösar bensin på att åka hem för att hämta högst 15 spänn. Det var säkert mindre än så totalt. Om man räknar med tomflaskorna också, alltså. Men ja, mamma ringde upp mig och jag grät i telefon. Jag har gråtit hela dagen. Och det är sjukt svårt att hejda det. Helst ville mamma att jag skulle komma hem redan idag, men katterna kan ju inte vara ensamma. Så pappa hämtar mig i morgon. Jag har packat en väska med det viktigaste, kläder, smink, hygienartiklar och några av mina viktigaste (personligt värde) föremål. Vi kommer säkert inte flytta speciellt mycket i morgon. Vi kommer säkert inte ens att kunna flytta något eftersom rummet jag kommer bo i måste tömmas då mamma och pappa renoverar övervåningen. Men "mitt" rum är klart i alla fall.

Jag kanske kommer få sova på soffan ett par dagar, men det gör mig inget. Bara jag får komma hem. Visst, jag kommer sakna katterna, men jag klarar mig. Det är bättre att jag flyttar hem än stannar här. Dessutom får jag närmare till min älskling Joss <3

1 kommentar:

Anonym sa...

vad tråkigt att det inte fungerar:( jag hoppas att det kommer bli bättre för sig så småningom, du vet att finns det någonting du behöver prata om så lyssnar jag gärna:) 24/7,

saknar dig gumman, pussar<3

// millan