tisdag, oktober 07, 2008

"You can put the blame on me"

Väldigt bra låt, måste jag säga. Akon - Sorry, blame it on me.

Jag börjar allvarligt fundera på om jag har någon form av RLS. (Restless leg syndrom) Jag känner mig alltid spänd i låren och har svårt att hålla benen stilla längre stunder. Det är speciellt jobbigt på kvällarna när jag försöker koncentrera mig på en uppgift eller liknande. Då måste jag byta sittställning minst var femte minut. MINST! Ibland sitter jag på ett sätt knappt en minut innan jag måste ändra ställning eller röra på benen. Ibland räcker det med att jag byter från att ha korsade ben till att ha båda på golvet eller tvärtom. Ibland kräver det så stora skilnader att jag måste sätta mig med båda benen på stolen från att ha haft dem på golvet, och tvärtom där också. Inte roligt.

Jag har skickat ett mejl till RLS men har inte fått svar än. Väldigt dåligt måste jag säga. Det var några dagar sedan.

En-två gånger i månaden har jag vad man brukar kalla växtvärk. Väldigt irriterande. Väldigt.

Jag har läst om det där och jag har gjort ett test där jag fick 20.
0-10 poäng: Ingen RLS till mild RLS Åtgärd: Normalt ingen läkarbehandling, pröva livsstilsförändring på egen hand.
11-20 poäng: Måttlig till medelsvår RLSÅtgärd: Konsultera din husläkare eller vårdcentral. Skriv ut detta test och tag med.
21-30 poäng: Svåra RLS-besvär Åtgärd: Sök medicinsk hjälp hos din husläkare eller vårdcentral. Skriv ut detta test och tag med.
31-40 poäng: Mycket svåra RLS-besvär Åtgärd: Sök medicinsk hjälp hos din husläkare eller vårdcentral så snart som möjligt. Skriv ut detta test och tag med.

Kul? NEJ! Verkligen inte. Men men... Jag får se om de svarar helt enkelt.

Föresten! Köpte en cola Light på coop för någon timma sedan. Öppnade den nyss... Gissa vad! Den är avslagen!!!! En totalt oöppnad flaska med cola är avslagen! så jävla dåligt. Tur att jag köpte två.

Nej, nu ska jag försöka skriva på mitt kåseri.

Tjao!

Inga kommentarer: