måndag, oktober 27, 2008

"Stay with me, don't fall asleep too soon"

Ironik - Stay with me

Mycket bra låt.



Mycket har hänt sedan sist. Jag hade riktigt roligt med Käse och Mitra i onsdags. Vi drog iväg och handlade väldigt mycket saker. Sammanlagt gick det nog på 800 spänn. Men det var det värt, tycker jag! Käse blev full och sjöng musikal ur en kokbok.
Resultatet ser ni här: http://www.youtube.com/watch?v=JvGBcOPiqJQ

Vi käkade Tacopaj och bakade brownies på fyllan (Kan låta som att de le misslyckade men det blev de verkligen inte!) Kvällen fortsatte med film i Arken, Arn. Senare blev det sovdags och vi placerade båda madrasserna på golvet och sov på dem alla tre.

Dagen efter gick vi ner till våran enda lektion i pyjamas, datalektion med Bengiz så klart. Jag blev klar med mitt visitkort som jag blev riktigt nöjd med.

Senare framåt 4-5 kom Millan och hälsade på! De hade lite problem att hitta så jag fick gå till andra sidan stationen och leta reda på dem. Sen fick jag guida dem därifrån. Vi käkade Sushi till kvällsmat och bastade efter det.

Fredagen började som vanligt, kan man säga. Var dock lite roligt att Bengiz var med på början på våran lektion och att han är favoritläraren för större delen av klassen. Vi hade utvärdering i måndags, har jag för mig, och vi fick reda på resultaten då. Vi fick kryssa i vad vi tyckte om läraras insatser och Bengiz fick då 10 mycket bra. Vad de andra fick minns jag ej, men det var mindre iaf.

Eftermiddagen spenderades i Tor, då det var föreläsning. Käse fick massage och vilade mot mina ben (Har jag blivit någon typ av säng vid föreläsningar, eller? Inte mig emot) Efter det drog jag och Millan iväg till cemtrum för att shoppa. Det blev en kjol, slips och strumpor. (Jobbigt att skriva just nu då jag har en katt i knät)

Sen blev det till att ta kort när Käse och Mitra badade i dammen. en syn jag sent kommer glömma. Hoppas också på att få sno några bilder av Mitra. Efter det gjorde jag och Millan oss iordning för utgång. Juden kom upp och bad oss hänga med till Debaser mellan slussen och gamla stan. Sedan fick jag en kram och några pussar på kinden (Chockad? Klart jag blev)

När det var dags att dra hamnade jag på golvet med en låtsasgråtande Kaiser, men lyckades ta mig därifrån till sist. Men det var trevligt, jag gillar kramar. Såna vill jag ha fler av. Ge mig!!!!

Jag och Millan mötte upp Emil på pendeln och tillsammans drog vi till Debaser. Där får vi reda på att det är 20-årsgräns så vi drar vidare till Mariatorget. Väl där är jag vrålhungrig då jag inte ätit något sedan lunch, den dagen och klockan var runt midnatt. Vi tycker vi ser att McDonalds M långt bort så vi vandrar dit. Mycket riktigt så var det ett sådant M så vi käkar lite. Sen drar vi till baka till Mariatorget och Helenes Bakficka. Tråkiga är att det var 20-årsgräns där med... emil och Millan är ju 19, så det går inte så bra. Emil drar hem då klockan är strax efter 1 och jag och Millan ställer oss på torget nära Berns och dansar till musik som strömmar från högtalarna vid en nattklubb. Sen vandrar vi runt lite och flummar oss. När klockan blivit 3 känner jag mig trött och börjar vilja dra mig hemåt.

vi drar till t-centralen och försöker få reda på varåfrån bussarna går och vilken buss vi ska åka. Ingen vet och det finns inga tidtabeller i närheten. In på cityterminalen och logga in på en betaldator blev det. där fick vi reda på att vi skulle åka med buss 541 från vasagatan Vilken tur att jag visste vart det låg.

vi kommer tillbaka hem klockan 5 iaf... Vaknar strax efter 1 dagen efter och börjar packa ihop massa saker. Vi tar tåget klockan 3 och från bålsta sitter vi på golvet och spelar på min dator och lyssnar på musik. Det var trevligt. Väl i Köping är min fader sen pga bommarna som fälldes ner när tåget jag åkte med körde förbi. Fin timing! Kvällen spenderades med mina kära föräldrar och tv-tittande.

Söndagen, jag åkte med mamma och pappa till köping, där de släppte av mig hos David. Han coh jag drar iväg för att handla. På Willys träffas vi på Joss <3 Efter handling kollar vi på film. Min syster ringer sedan och frågar om jag vill jobba med henne måndag morgon, 7-12. Sure, no problem. vi kommer överens om att det är bäst om jag sover hos henne då jag slipper väcka David klockan 6 och hon slipper hämta mig där. Så vi åker till Emma och tittar på film där.

Vaknar vid 6, måndag morgon. Jobbar, gick mycket bra tycker jag. Smidigt samarbete och tiden gick fort. Sen handlade vi en massa, 7 kassar bkev det. Jobbigt att bära upp i lägenheten. Mat, färga hår, film med massa gott, slinga mitt håroch nu sitter jag här. Ska glo film snart igen. I morgon blir det till att vara hemma vid halv 11 då mamma ska iväg till jobbet och vi ska få leverans av bänkskiva. Sen filmkväll och översovning hos mormor. Men det berättar jag mer om någon annan gång.

Puss på er <3

Inga kommentarer: