onsdag, oktober 01, 2008

"För ett skepp det kommer lastat med... Vadå?"

Jag laddade ner massa låtar med Drängarna. Vadå nörd xD
Jag hade sån jävla tur i måndags så det är inte sant! Jag hade varit i Gamla stan (Hade tur i Jakan på pendeln... var ingen människa där så jag gick rakt igenom xD Näjs) sen tänkte jag köpa ett 7-dagars pendelkort på pressbyrån. Visst, jag bad om ett 7-dagarskort och jag betalade för ett 7-dagarskort... Men jag fick ett 30-dagarskort! Det där kan man kalla tur! Det betyder att jag får lite mer pengar över till annat =) Så nu kan jag nog köpa allt till Halloween som jag tänkt från början!
Våga Tala idag... Vi skulle skriva en mening på en lapp och lägga den på golvet. Sen skulle en i taget ta en lapp och gå upp på scenen och improvisera fram något från det som stod på lappen. t.ex. Alla måste ha röd mössa på sig. Meningen skulle innehålla måste eller bör. Sen skulle vi hitta på att det var en ny regel och de andra skulle ställa frågor och man skulle argumentera för sin sak. Bara på impulser alltså. Jag tyckte det kändes jätteobehagligt. Jag kände att jag inte klarade av det så jag sa det till läraren att jag inte klarade det idag. Hon sa att det var okej och sen efter fikat inför alla sa hon att om man känner att man inte klarar det så får man gå upp på scenen, läsa vad som står på lappen och gå ner igen. Det var fler än jag som gjorde på det sättet, så det känns skönt.
När jag berättade för läraren att jag inte kände mig i form för övningen så kändes det som om jag skulle börja gråta. Gråten satt i halsen. Jag har ingen aning om varför jag kände det så starkt. Men det gjorde jag.
Nej, fan nu ska jag handla mat. Sen ska jag tvätta... Faen, vad drygt... Jag vill ha SUSHI!

Inga kommentarer: