söndag, oktober 12, 2008

"'Cause your hot and your cold"

Gårdagen blev riktigt lyckad. Jag vet inte vem jag ska tacka för det. Jag får nog tacka alla tre!
Ellen Kaiser
David R. Osbeck
Emil Medén
Tack för att ni gjorde min dag så pass bra som den blev! <3<3<3
Allvarligt talat så tror jag inte jag haft en så pass lyckad dag på länge.

Jag är dålig och glömde totalt bort att äta igår så jag blev lite smått lättpåverkad. Men det är alltid roligt att vara full, för då släpper man loss mycket lättare! Jag är nästan glad att det inte var fler med xD Hade varit lite pinsamt, kanske =P Men eftersom Elin, Emelie och Mattias drog ganska tidigt så var det bara jag och Emil under största delen. Vi var på Villan förresten xD Men det kändes bra att jag var med honom där då vi är så pass lika i väldigt mycket. Inte bara det här med att vi har likadan penna och att våra systrar är två år äldre än oss själva och heter Emma. Jag kan inte riktigt sätta fingret på vad det är som gör att vi kan säga att vi är lika. Men det är kul i alla fall!

Vi snackade med en kille... Öh.. Man från England. Han var 42 och en äventyrare. Han berättade att han klättrat på Himalaya och Kilimanjaro (Har jag för mig). Han hade varit i Australien också. HELA Australien sa han =P Han tyckte Jakobsberg var en håla och han hade hört att Syndbyberg är värsta partyplacet xD Han hade köpt en lägenhet i Bro för 50,000. Om han menade Svenska pengar eller inte har jag ingen aning om... Men det kan jag knappast tro. Men han var riktigt trevlig!

Jag kanske ska börja bugga. Jag och Elin buggade lite på Villan igår och hon tyckte jag skulle börja. Och jag tycker ju det är roligt så varför inte liksom =P Ska försöka få med Emil också xD

Idag känner jag mig lite seg.. Jag har ont i huvudet och mår lite smått illa. Och bilder från gårdagen dyker upp hela tiden. Trevliga bilder. Bilder som jag för all evighet kommer spara i mitt minne.

Buggen är på söndagar halv 8 på kvällen. Vi får se om jag följer med ikväll. Orkar jag så gör jag det. Men just nu vill jag bara vila. Lägga mig i sängen kanske. Inte göra någonting ansträngande. Kanske ta en promenad sen för att kvickna till lite och få bort den resterande alkoholen ur kroppen.

Puss på er

2 kommentarer:

David sa...

det är med nöja att göra dig glad och få en lyckad dag .. nästan en rim remsa :P..

Anonym sa...

Vad hade hänt som var så bra?