tisdag, oktober 21, 2008

Slumberparty!

I morgon ska Kaiser och Mitra (Som fått ett nytt smeknamn, Shanti. Hur eller varför vet jag inte) stanna kvar hos mig efter skolan. Då ska vi dra iväg och handla massa saker, mat och vin. Sen ska vi käka mat, jag tänker tvinga dem hjälpa mig att baka och sedan ska vi titta på film (ARN) och dricka vin och käka det vi bakat! Det kommer bli mysigt =)

Jag har haft en hel del att göra. Inte mycket läxor utan bara allmänt gjort mycket. Vad vet jag inte men jag har gjort något varje dag känns det som. Något har hänt varje dag iaf. Så långt vet jag. Men det verkar som om det alltid händer något här, speciellt när det finns en Käse och en Mitra i närheten. Och Emil också så klart =) Han, jag och Millan ska ut på krogen på fredag! Det kommer bli roligt =)

På lördag åker jag hem. Jag kommer kliva av i Västerås och då ska mina päron hämta upp mig där och vi ska gå på Ikea. Naajz! Sen ska ja hämta min älskade mössa hos Emma <3

På söndag ska jag åka till David (Inte juden) och käka gott och glo på film (Filmkväll nummer två). Jag ska sova där då också ^^ Till måndagen.

På tisdagen ska jag, mamma och mormor glo på film (filmkväll nummer tre inom en veckas tid), även det kommer bli trevligt =)

Jag mår riktigt bra just nu måste jag säga. Känner mig nästan lycklig. Dock vet jag inte varför dessa känslor residerar inom mig.

Näh, nu ska jag sova =) Btw, det var visst ett tag sen jag bloggade... Dåligt av mig. Jag får bättra mig ^^

Ha det bra! Puss på er <3

1 kommentar:

David sa...

hehe du ska titta på många filmer ;P..