måndag, september 29, 2008

"The world is crashing down"

Jag bara råkar lyssna på Tokio Hotel just nu. Den ligger på min låtlista sååe... Ja ^^

Jag har precis beställt kläder. Najs liksom! Fylla ut garderoben! ett par byxor, 5 linnen, en kjol, 3 strumpbyxor och en huvtröja för sammanlagt 1040 nånting ^^ Skitbra tycker jag!

Jag... Jag skulle ju handla saker till Halloween! Fan vad dum jag är... Det glömde jag. "Nej, jag har massa pengar jag kan köpa kläder!" Nu får jag köpa budgetsaker istället... Till Halloween alltså. Tänkte köpa mig en tomtedräkt men vi får se hur det blir med den saken. Finns ju billiga dräkter men jag vill helst ha den för 400 som jag tittat på, då den ser mer "äkta" ut. Jag ska dra till Buttericks någon dag och titta lite. Eller också skiter jag bara i att äta denna månad! Nej, jag har ju 3000 kvar efter att jag köper kläderna så det borde inte vara några problem egentligen. 1000 till mat, ca 700 till halloween (om inte mindre) och resten till resor och Sushi. Okej, det kanske blir lite mer till mat då ^^ Behöver väl kanske inte riktigt över 1000 spänn till resor och Sushi. Har ju 7-dagars pendelkort just nu. Nej, jag kommer nog inte behöva över 1000 spänn till Sushi. Det räcker med 300 till det och kanske 500 till resor för resten av månaden. Om det blir något mer vill säga xD

Jag klarar mig vill jag bara säga!

Hur många är det som läser min blogg? Det skulle jag vilja veta. Nu som läser, kan inte ni slänga in en kommentar så jag vet hur många det är?

TACK!

Inga kommentarer: