torsdag, september 25, 2008

What a beautiful day...

Fotolektionen var väldigt intressant idag. Jag och Athina delade på en kamera så jag fotade henne och hon fotade mig. Blev en hel del bra kort!
Sen helt plötsligt får vi se en rörelse på arkens tak... Tro på fan, men Kaiser och Mitra hade klättrat upp där för att ta kort. Inte första gången Kaiser är där. Men det var roligt. De är verkligen galna.

Igår var en väldigt trevlig dag måste jag säga. Det gick jättebra på Våga-tala lektionen på eftermiddagen. Kaiser kom upp och hälsade på när hon slutat efter 15. Hon var kvar till strax före 17 då hon skulle iväg till station för att fånga en buss. Hur hon skulle lyckas med det vet jag inte för jag såg ingen håv... Fan vilken dålig humor jag har!

Skit i det...

typ 17.40 drog jag bort till Pendeln för jag och Emil skulle ut och käka Sushi. Jag kom till stationen där det står att det är förseningar i pendeltrafiken. Skitkul. NEJ!! Tåget som skulle gå 17.46 gick 17.58 och jag skulle ha tagit det som gick 18.01. Men det borde ju ha varit lika försenat det så jag tog 17.58. När vi åker i Sundbyberg ser jag att Emil går på gatan på andra sidan vägen. THE HELL?! Ska jag gå av kanske? För han lär ju inte hinna!
*ring ring* Titta på telefonen. "Emil M ringer" Jag såg dig, ska jag gå av?
Sagt och gjort, jag gick av och vi tog tunnelbanan till t-centralen istället. Nästa pendel gick inte förrän typ 20-30 minuter senare och vi orkade inte vänta. Vidare mot söder från centralen.
Vi skulle gå till en restaurang med Vietnamesisk och Japansk mat. På vägen dit hittade vi en Sushirestaurang. Tittade priser och gick sedan vidare. Hittade den andra restaurangen till sist, tittade priser och märkte att det var mycekt dyrare än sushirestaurangen. Tillbaka! Vi åt där istället. Det var riktigt mysigt där inne.

Efter maten åkte vi till Gamla stan och utforskade gatorna där. Väldigt trevligt. Sedan gick vi till Seven Eleven för Emil sa att han ville köpa något. Han köper Brownies. Tvp stycken! och så ger han ena till mig!... Tack ^^

Sen går vi iväg till slottet och tittar på vakterna som går förbi och käkar brownies ^^

Det kändes som om han öppnade upp sig lite igår. De andra gångerna vi ätit ute har det känns stelt och konstlat men igår kändes det inte så. Vi kunde verkligen prata, skoja och fjanta oss utan att någon kände sig dum. Kändes riktigt bra måste jag säga =)

Det finns i alla fall två pers i klassen jag känner att jag antagligen kommer ha god kontakt med efter skolan. Två personer som jag anser som viktiga för mig just nu. Någon som kan gissa? Någon som vågar gissa? Det finns en tredje som är på god väg.

Fan vad jag skriver mycket.

I´m falling. Further and further... I can't stop this now.

She's always on my mind. My hand moves on it's own will. Writing her name over and over again. Empty papers soon filled with ink forming letters. Words. A name.

Jag är så poetisk av mig.

I morgon ska jag hem! Det ska bli så otroligt härligt!

Nu är jag trött, jag har ont i huvudet och jag har ont i halsen. Dessutom börjar jag bli röksugen. DÅLIGT!
Fail på mig...

Jag tror jag ska sova. Folk kommer säkert inte orka läsa detta iaf...
Natt natt på er!

Inga kommentarer: