fredag, september 19, 2008

Something is not right in my head

Känslorna väller över...
Jag vet inte vad som händer!
Visst jag har misstänkt det länge men... Jag trodde det var något med min depression som gjorde att jag drog mig åt det hållet istället... Men så går jag och dras åt det hållet igen när jag mår bra!
Skumt...

Den här dagen har varit väldigt intressant... Det började efter lektionen då jag skulle ta kort på ett träd... "Sofia!"
The hell? Någon/några ropar på mig! och så kommer Ellen och Mitra springande och tycker jag är smart som tog kort på trädet xD Tjaa det var ju fina färger =P

Jag vet inte riktigt när vi slog oss ihop med Emil och Anders men helt plötsligt så hade alla mat och vi satt i internat köket i himlen. Kaiser satt på bänken eftersom det bara fanns 4 stolar. När maten var avslutad slänger Kaiser upp fönstrena och tar massa kort. Hängande halvt utanför och ståendes på fönsterbrädan.
Senare nere på gården vid borden och stolarna där fortsätter alla kameror att klicka. En idé slår Kaiser och hon försvinner in i Arken. Några minuter senare kan jag och Mitra se henne på taket! Fram med kameror! Här ska fotas! Galen är hon allt.

När hon väl gick ner igen var det dags för dem att gå till pendeln. och jag blev ensam kvar... Sedan dess har dagen varit nästintill händelselös... Förutom att Line bjöd mig på lite vin xD Men men... Händelselös efter det som sagt...

Inga kommentarer: