söndag, september 21, 2008

Godd enough sunday...

Vaknade i morse, hur seg som helst, ont i ryggen igen. Extrem mensvärk, vilket suger!

Trodde det här skulle bli en jätteseg och tråkig dag så jag inte gjorde någonting. Äsch, min hjärna var i full gång hela dagen! På eftermiddagen drog jag och Line upp på stan för att handla lite. Vi båda behövde fylla på matförrådet så vi drog tillsammans. Inne på hemköp tittade Line på Almondtårtor, sådana här frysta saker. Vi kom överens om att vi skulle köpa en tillsammans för att äta under tiden vi tittade på någon bra film. Men! Vi hade ju inga filmer! Vad gör vi då? Jo, vi får till videobutiken och hyr en film. När vi kom tillbaka slängde vi in våra varor, skar upp tårtan i två delar och sen satte vi oss framför filmen i soffan. Mysigt värre. Riktigt trevligt. Det känns som om jag och Line får bättre och bättre kontakt. Härligt.

Mina tankar har varit där väldigt mycket idag. Vet inte hur jag ska sluta tänka. Det kanske inte går. DEt är som en del av mig. Mår åtminstonde bra, vilket är tur. Annars kan vad som helst hända, tyvärr. Men så är det. Blev ju så för en vecka sen. Ha de extrem hemlängtan, blev deppig... Och det fanns dåliga saker i närheten... Dåliga vassa saker. Ni förstår, va?

Jag hoppas att jag aldrig kommer ta till den metoden igen. Det dryga är att strax efter att det hänt blev jag "uppmärksammad" och medbjuden till Gula Villan, en liten pub vid stationen. Jag hatar att det ska bli så.

Jag kom på en sak. Det lär ju inte vara så mycket lättare att vara bisexuell egentligen. Tänk på det... Det är inte så många som är homo/bi. Den jag tänker på är säkert hetero. Säkert har hon tankarna på annat håll. Kan inte tänka mig att hennes tankar skulle vara hos mig i alla fall. Finns inte en chans. Eller... Kanske finns det en chans men den är inte stor.

Jag har börjat lyssna på Anton & Affe igen. Deprimerande låtar... En del av deras låtar är det i alla fall. Vissa kan vara rätt så uppåt men oftast är de deprimerande. Men bra! Det är härligt att lyssna på dem. Eller... Kanske det beror på vilket humör man är på. Just nu känner jag mig lite smått neråt (Inte mycket. Absolut inte tillräckligt för Det.) så då är det skönt att lyssna på de låtarna.

Igår bastade jag, Elin och Emelie. Det var hur skönt som helst att sitta där och snacka. Sen slängde man på lite vatten och verkligen kände hur hettan slog emot en. Svetten rann från kroppen och man kände sig väldigt ren efteråt. Jag måste basta oftare. Jag tror jag ska försöka göra det en gång i veckan. Samla ihop ett par stycken och göra som David gjorde förra året. Starta en Bastuklubb! Fast utan alkoholen förstås. I alla fall för min del. Om andra vill dricka så inte mig emot. Men jag dricker inte. Nej. Aldrig.

Möh... Kanske inte behöver skriva något mer? Men ändå känns det som om jag har massor jag måste få ur mig. Eller också tog det precis slut... Orden, de tog slut. Då är det bäst att sluta så får jag skriva mer i morgon.

G'night

Inga kommentarer: