onsdag, november 18, 2009

"You and me could write a bad romance"

Lady Gaga - Bad Romance

Ja, bloggen har fått sig en liten uppdatering. Jag tyckte det blev helt OK. Ingen större skillnad från tidigare, bara en ny bild och annat färgtema.

----

Still feel that way
Will I ever be free?
You haunt me in my dreams

----

Oh, det har jag glömt berätta!
JAG SKA JOBBA EXTRA PÅ MAGAZIN24 ÖVER JUL OCH NYÅR!!!!!!!!!
Jag är så jävla lycklig över det! Det känns så bra! I för sig ska jag bara jobba typ 2 timmar om dagen, hålla koll på internet och se till att uppdatera nättidningen under tiden, men ändå! Det är fortfarande jobb. De andra ville vara lediga så jag kommer få med mig en firmabil, videokamera, systemkamera, bärbar dator (Mac =S) och komradion! =)

----

Fortfarande kan jag inte sluta titta, studera observera, lyssna. Jag vill känna, röra, smeka. Känna din hud mot min. Hela jag längtar och vill. Men det kan inte hända. Eller kan det? Bollen ligger hos dig, fast det vet du inte om. Du vet ingenting. Du har inte den blekaste aning om vad jag känner, vill, tänker! Åh, jag vill berätta men det tar emot så otroligt mycket. Jag kommer inte kunna se på dig under dagarna. Jag kommer få ångest över att gå dit. Nej, det är bäst att det bara blir en hemlig, tyst, tillfällig förälskelse.

Inga kommentarer: