onsdag, december 02, 2009

"I realized my love for you was strong, and I miss you here now you're gone"

Vad dåligt jag är på att uppdatera.

Jag har haft två helt störda dagar. HELT galet. Igår i alla fall.
Det hela började redan på förmiddagen. Jag skulle ju till skolan eftersom det var tisdag. Jag var nära på att missa tåget eftersom det var is på rutorna i bilen. Sen på tåget får jag reda på att jag bokat biljetterna för MÅNDAG och inte TISDAG! Jag glömde ändra datum... FUCK! 270 spänn rakt åt helvete, rakt ner i SJs ficka. Dessutom fick jag panik på pendeln.

Väl i Stockholm måste jag vänta en timma innan lektionen. Sen är det bara jag som är där också... Drygt. Efter lektionen måste jag vänta ytterligare en timme innan tåget går...
Väl i Köping igen då.. Jag sätter mig i bilen, svinkallt håller på att frysa ihjäl... Is och grejer på rutan. Sätter på värmen som fan och skrapar rutor. Sen är det ju så klart imma i bilen sen. Men, men kör iväg eftersom jag tyckte jag såg tillräckligt. Men! Precis utanför museet finns det ju 30-skyltar som sitter på stora betongklumpar ute i vägen. På grund av imman såg jag den inte förrän jag var typ fem meter ifrån... Vad händer? Jag brakar rätt in i den med båda högerdäcken och sidospegeln... PANG! Ett däck trasigt. Jag svänger in på parkeringen till museet och börjar byta. Nära på att bryta ihop, tårar i ögonen och snyftandes... Men, jag får ihop det och jag berättade för mamma och pappa också. Ringde till dem.

Vidare: Skulle till Kungsör för att Stina ska ha Ljusparty. Nästan vid Kungs Barkarö märker jag att något är allvarligt fel. Och så känner jag det... Bakre högerdäcket har också fått punktering. FUCK! Det är bara att stanna och ringa till pappa. DÅ grät jag. Jag var INTE glad. Kanske ni kan tänka er, va? Japp, så på med varningsblinkers och ut med triangeln. Och så väntade jag på pappa. Han kom efter ett tag, med ett sommardäck. Vad annars kunde vi göra? Reservdäcket satt ju på framhjulet. Och det var dessutom ett riktigt vinterdäck med dubbar, som tur är.

Men jag sket i ljuspartyt. Skrev det till Stina att jag haft en cp-dag. Men men...

Sen idag då! Vad hände idag?
Jo! Jag råkade välta ner klädhängaren så Jossan nästan fick den i huvudet och sen missade jag TVÅ bussar hem! 17.00 och 18.10. 17.00 planerade jag självmant att hoppa eftersom jag var tvungen att bli klar med en text men nästa missade jag. trodde den gick 18.15. Så pappa fick komma och hämta mig. Ifs sa jag åt honom att de kunde äta först och att han kunde hämta mig sen, men han hämtade mig och lät lasangen svalna så den var perfekt när vi kom hem.

Men jag hoppas fan turen vänder snart. Det börjar bli liiiite jobbigt. Ja, sen tror jag att jag håller på att få urinvägs infektion också. Inte kul. Det är lite tjockt i näsan och jag har haft ont i magen halva eftermiddagen. Men nu känns det bättre. I magen alltså. Inte resten.

Det var det.. Nu vet jag inte vad mer jag ska skriva. Eller, jag orkar inte skriva mer.
Puss <3

Inga kommentarer: