tisdag, juli 07, 2009

"You better hurry up before the sprinklers come on"

Oj oj oj, nu har det gått sån här lång tid igen.

Jag har umgåtts en hel del med Joss, Simon, Pau och Hämp. Lite grann med David också. Eh, jag var ut till stugan under en hel vecka med Emma och Pilla. Jocke kom ut efter ett par dagar. Det var mysigt och skönt att vara där. Bada varje dag och bara slappa och ha det skönt. Njuta av livet helt enkelt.

Jag ska jobba natt i två veckor nu. Börjar onsdag kväll. Sen jobbar jag natten till fredag, natten till måndag, natten till tisdag, till onsdag... Sen är jag ledig fram till måndagen då jag jobbar dag igen. Nej, jag jobbar natten till lördagen också.

Nu på fredag ska jag festa med mina älsklingar! Joss, Pau och Simon. På lördagen ska min mellersta morbror hit och spela kort och greja. Det vill jag inte missa för det är alltid väldigt kul när han är här och dricker och umgås.

Lördagen därefter är det 'fångarna på fortet' som vi brukar säga. Vi ska ha massa lekar och sånt. Jag och Hanna är lekledare och med tanke på senaste gången har vi satt upp regler att man inte får dricka alkohol innan lekarna är slut. Alla blev odrägliga när mamma fyllde och jag var lekledare.

Jag hoppas kunna umgås med folket i morgon också. Men vi får se om de har tid, ork och lust med mig.

Shit, jag måste ta mig till tidningen. Hur seg ska jag vara egentligen? Tänk vad skönt det vore att ha det gjort! Jag kommer känna mig så stolt då. Som den gången då jag ringde till Psykmottagningen för ett reportage om deppresion. Så var jag oerhört stolt!

Nä, prutt på det här.

Puss <3

1 kommentar:

David sa...

vi måste träffas mer innan jag drar o pluggar :D