söndag, juli 26, 2009

"A-well-a don't you know about the bird? Well, everybody knows that the bird is the word!"

The Trashmen - Surfin bird

Family Guy is the shit!

Varit olaglig idag med pappa och moster. Mamma och mormor stod utanför och höll vakt 8-) haha! Sug på den ni ;)

Jag är sur över att någon/några öppnat slussar vid hjälmare kanal så kanalpromenaden blivit förstörd och det blivit översvämningar på folks gårdar och allt skit... Tur att någon märkte att det var massa vatten vid sin tomt och ringde till SlussJanne. StackArn fick åka dit mitt i natten och stänga slussarna. Nu har han köpt in lås för 4 000 kronor. Jag har en aning om vem det kan vara, men jag har inga bevis och jag tänker inte fråga människan. Eller jag har två idéer. Faktiskt. Jag tänker inte nämna några namn och heller inga kön. Men arg är jag. De kommer bli tvugna att lägga ut över 10 000 för reparationer! Så jävla onödigt. Jag hatar folk som förstör. Det är samma vid Kvarnsjön! Där är det ju någon som förstört vattentoaletten! Den går inte att använda. Och ute i Bergstäkten ligger det skitmycket skräp och glas efter campande ungdomar. Så jävla onödigt! Jag fattar verkligen inte. När det finns så mycket fint och bra, varför ska folk förstöra det? Fatta, kommunerna lägger ut pengar för att det ska finnas fina och bra ställen att ha det trevligt och roligt på och så finns det några missnöjda personer som förstör för alla andra. JAG BLIR SÅ ARG! Det är ju inte bara här sånt händer utan det är väl mest överallt. Men det gör mig arg.

Att mina favoritställen blir förstörda gör mig förbannad. Ska jag gå till vandalernas favoritställen och förstöra? Vad skulle de tycka om det? Det är klart de inte skulla tycka det var roligt! Det är ju precis samma sak. Om deras favoritställte är deras rum och om någon hade hjälmare kanal, kanalpromenaden, hjälmare docka som sitt favoritställe, skulle den här andra personen som fått sitt ställe förstört gå in i vandalistens rum och spruta vatten och vända upp och ned på rummet? Nej, för sådant gör man ju inte. Det är ju samma sak som att välta gravstenar. Jag vet folk som gjort det och jag tycker inte om det. Jag skulle aldrig göra så själv. Inte en chans. Visst man kan ju undra över hur det skulle vara, men man gör det ju inte! En frisk/normal människa gör det inte. Den kan ju ha funderingar kring hur det skulle vara, men den gör det aldrig! Skulle inte ens komma på tanken att verkligen göra det! Ni förstår vad jag menar, right?

Jag har verkligen lust att fråga människan om det var den som gjorde det. Typ, skicka iväg ett sms där jag verkligen intresserad och uppmuntrande, typ: Tja! Var det du som öppnade slussarna? ;)
Nåt sånt. Och se vad den svarar. Skulle säkert säga nej, men det kan ju vara värt ett försök.

Usch jag börjar jobba klockan 8 i morgon... Jag sov till 1 idag så jag kommer inte sova mycket... Och jag måste duscha innan jag drar också. Annars kommer jag se hemsk ut! Det vill jag inte. Sååå... Upp före 7 och duscha. Sedan iväg och jobba till 17... Sen får vi se om vi ska iväg och vara olagliga igen. Det får vi se. Jag vill iväg igen iaf! Vi fann inte vad vi sökte idag, men vi har tittat på bilder och kommit fram till vart det är! Så vi skall finna! Vi ska tillbaka! Jag vill klättra mer! Jag vill hitta! Hahahaha! Det bästa är att det är säkert inte många som fattar vad jag menar =)

Puss <3

Inga kommentarer: