onsdag, juli 29, 2009

"But I'm king of the club and I'm wearin the crown"

Vi var iväg och letade cach idag igen. Pappa stack in handen i ett hål vid massa rötter. Den åkte snabbt ut därifrån och han gick därifrån viftande med armarna. Han hittade ett getingbo. Jag tror han fick tre stick på handen. Den var lite svullen. Men han klarar sig.

Okej, jag har mycket filmer på min dator nu. Jag skulle ju kunna skriva upp vilka:
Battle Royale (Båda)
Låt den rätte komma in
Shrek (Alla tre)
Underworld (Alla)
Van Helsing
Versus
X-Men (Alla)
Queen of the damned
Skattkammarplaneten
Room 1408
Resident Evil (Alla 4)
Silent Hill
The princess diaries 2
Zumba (Träning: Dans och rytmik. Alla)
Lite grann är det i alla fall. Mer skall det bli! Håller på med alla Blade också. Dåligt seedat så det går inte snabbt att fixa.

Jag börjar bli trött... Ska sova snart. Ska sova hela dagen för jag ska jobba natt igen. Sen är jag ledig en hel vecka! På fredag ska jag och Millan åka ut till stugan för att slappa och ha det skönt =) Vi stannar över helgen.

Jag blir galen på en sak. Jag gick ju iväg till tidningen för två veckor sedan för att fråga om jag fick praktik där. Han skulle höra av sig när han tagit reda på hur det ligger till med praktiklönen när jag har rätt till CSN. Han har inte hört av sig än! Han gick på semester några dagar efter att jag var dit men jag hade hoppats att han skulle hinna kolla upp det där innan han gick på semester. Men tydligen inte! Jag vet inte riktigt vad jag ska göra.. Ska jag få tag i hans nummer och ringa till honom? Mitt under semestern? Det känns dumt, men jag måste ju veta! Min framtid känns otroligt osäker med allt det här. Kommer jag ha praktik i höst? Kommer jag bli tvungen att ringa min lärare och säga att jag inte kommer kunna ha praktik för att chefen inte kollade upp hur det var med praktiklönen innan han gick på semester? Jag kommer ju inte ha tid att leta nya platser när han är tillbaka på redaktionen. Då har ju nästan praktiken börjat. Jag blir så trött!!!! Jag vet inte vad jag ska göra av mitt liv...

Jag velar fram och tillbaka och jag vet inte vad jag ska göra när jag faktiskt bestämt mig. Ska jag göra det eller det? Okej, jag gör det, men hur går jag tillväga?

Jag är rädd för att göra bort mig. Livrädd helt enkelt. Det värsta som kan hända mig är att jag gör något som kan få mig att framstå som dum. Bara att tappa något litet ute på stan kan kännas som världens jävla katastrof för mig! Om jag ska kliva in i bilen men tappar nyckeln eller något annat som kanske kan vara lite pinsamt, då känner jag bara för att dö. Detta, mina kära vänner, kallas för social fobi - rädslan att dra på sig uppmärksamhet.

3 kommentarer:

Mitra sa...

Hej!

Jag flyttar som sagt den 30e, och vet att dagarna innan dess kommer att vara hektiska. Jag kommer nog vilja spendera den mesta tiden med Kent. Men det är bara att du hör av dig om du vet mer om du kan komma och när det blir, så kan vi kolla om det funkar och sånt.

Hoppas allt ordnar sig med praktiken. Jag håller mina tummar!!

David sa...

Hej. Jag anser att du ska tänka på två följande på vad du kan göra:
1 få tag på hans nummer och ring honom, strunta om han har semester.
eller
2 Kolla på andra tidningar, som t.ex magazin24. Det kommer att bli bra ska du se :)

karmilla-chan sa...

Åh du har en del filmer ajg skulle vilja se eller så^^

hihi ja nog hade vi mysigt allt<3 med ljus,kladdkaka o sushi<3

hoppas att det löser sig med chefen!! håller hummarna för att du ska få hitta en bra praktikplats.puss