tisdag, december 16, 2008

"You're the voice try and understand it"

Vaknade 9,40 idag. Började 10,25 så det var ingen panik. Missade kaffet men det kanske är lika bra då jag måste dra ner på koffein, fet mat och sånt. Har haft konstiga magsmärtor sen i söndags och Ia sa att det var magkatarr. Har läst lite om det nu och det skulle kunna vara det. Jag vet inte om det är så, men det är väl inte omöjligt. Jag tror jag har varit undermedvetet stressad den senaste tiden, sovit konstigt, ätit konstigt. Nu måste det bli lite ändringar. Jag ska försöka ändra dessa vanor och se om det blir bättre. Blir det inte bättre får jag gå till en läkare. Men jag väntar och ser vad som händer.

På lördag åker jag hem! Då ska jag till min syster och vi ska färga hår och välja ut kläder till jul =) Vi ska gå mannekäng för varandra! (Säger man så? Jag vet inte hur det ska sägas...)

Söndag ska jag vara med Joss och Simon.
Måndag ska jag städa.
Tisdag ska jag pynta och äta god mat med familjen. Senare på kvällen åker vi till mormor och umgås med henne och resten av Holmgrenarna. Sen sover jag och Emma kvar.
Onsdag ska vi äta mat hos Angi och Reijo, mammas moster och hennes man. Efter det går vi till mormor igen (Det är endast jag, mamma, pappa, Emma och mormor på julafton... och Katterna så klart =D) Då är det fika, presenter, kalle Anka och allmänt umgås. Antagligen spela massa kort också! =) Jag och Emma sover kvar en natt till.
Lördag ska vi ha jul med vännerna! God mat och umgås! (Har jag magkatarr så kommer det säkert bli värre efter jul... Om det inte är så att jag bara behöver lite lugnt och slippa stressen i skolan. Men jag har ju resereportaget att tänka på så jag kommer säkert fortfarande vara stressad)
30e ska jag jobba 14-21,30.
31a ska jag jobba 14-21,30. Sen ska jag hem till mormor och fira nyår med släkten!
1a ska jag sova till kvällen. Börjar jobba 21,15.
2a slutar jag jobba 7,15. Åker hem och sover för att sedan möta upp Kaiser i Köping. Umgås sedan med den till den 5e då vi gemensamt åker till Stockholm.

Så långt har jag planerat mitt jullov. Jag kommer inte få en lugn stund... -_-'
De dagarna som inte är planerade är egentligen det. Då ska jag jobba med mitt reportage. Ska göra intervjuer och allt sånt i mellandagarna. Åka dit och titta, ta kort och sånt. Försöka fixa det iaf. Sen skriva på det när jag jobbar natt.

Puss på er

Inga kommentarer: