onsdag, december 31, 2008

"I can see clearly now the rain is gone"

Wow, jag gissar på att det var ett tag sedan jag skrev. Dåligt av mig.

Jag har haft en trevlig jul. Jag har fått det jag önskade mig! Känner mig lycklig som har denna familj och släkt. Även de vänner jag har. Tack alla!

Nu har jag jobbat två dagar i rad, skall även jobba i morgon/idag. Klockan är över 4... Jag säger ju att jag inte kan somna före 3 om jag är vaken till efter 23-24! Det är ofta så.

Jag hälsade på en vän igår kväll, efter jobbet. Hade endast tänkt åka dit för att se på film och umgås. Jo, visst umgicks vi. Lite mer än vi tänkt oss från början. Men det var trevligt! Vi blev båda förvånade efteråt över vad vi gjort, men vi ångrar inget.

I morgon blir det till att jobba 14-21.30 och sedan dra till Arboga där en stor del av min släkt kommer hålla till. Jag förstår dock inte hur jag skall orka hålla mig vaken hela natten då Mia inte är med. Hon skulle på fest hos några vänner i Västerås. Dåligt... Måste hålla mig vaken den natten eftersom jag skall jobba natten därefter. Men det går säkert bra. Får tvinga min älskade moster att vara vaken med mig och spela kort! ;)

Jag ska försöka sova nu...
Puss på er! <3

PS. Jag tackar gudarna för att 'Han' (Jag förstår inte vad jag tänkte med... URK!) inte blev den första och sista i år. (Han har en väldigt gullig dotter som jag avgudar, dock!) David Osbeck förstår vem jag syftar på här ;)

1 kommentar:

David sa...

hehe jupp, vet vem du syftar på =)