tisdag, mars 09, 2010

"I'm so deep into this shit I can taste the earth"

Erik Hassle - Don't bring flowers after I'm dead

Natten till igår hade jag ett par väldigt skumma drömmar. Den första var en mardröm som jag vaknade av runt klockan 7. Varulvar som fortfarande såg ut som människor. Den var skum, konstig, skrämmande. Jag kommer ihåg en del av den. vi var tvungna att låsa in oss hela tiden, annars skulle de komma och döda oss. Och det var inte dem allra bästa dörrarna eller låsen heller. Ändå höll det varulvarna borta. På något sätt klarade vi oss.

Den andra drömmen kom när jag lyckats somna om. Jag kommer inte ihåg så mycket från den, bara små bitar som inte bringar något sammanhang. Vi letade efter cacher, men samtidigt så var det i ett annat syfte. Det var viktigt. Livsviktigt att vi hittade vad vi letade efter.

Det var jag, min syster och en annan som jag inte vet vem det är. Jag är osäker på vad han egentligen hette, för hans namn tycktes förändras under drömmen. Ena stunden var det Rickard Pettersson och han var storebror till Jocke, Johan, Jeppe och David. Men han var yngre än både Jocke och Johan, det är skumt. Sen hette han Andreasson i efternamn. Sen Andreasson Pettersson och Rickard Andreasson. Väldigt skumt... Men han var snygg, det måste jag säga.

Ja, drömmar kan vara allt bra konstiga ibland.

Idag fick jag brev från Psyk. De har satt upp mig på väntelistan, vilket kan ta en månad. Så, ännu mera väntande. När ska det bli ordning på mig?

Inga kommentarer: